Χώρο στη Χρυσή Αυγή ανήμερα της επετείου της Χούντας παραχώρησε ο δήμαρχος Κορωπίου

Με τις ευλογίες του δημάρχου Δημήτρη Κιούση οι χρυσαυγίτες θα πραγματοποιήσουν προεκλογική συγκέντρωση στο δημαρχείο με άρωμα “επταετίας” ανήμερα της 21ης Απριλίου.

Στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους οι ναζιστές μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής, χάρη στη “γενναιοδωρία” της στηριζόμενης από τη ΝΔ δημοτικής αρχής του Δημήτρη Κιούση. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που δήμαρχοι ανά την επικράτεια κάνουν όχι απλά τα στραβά μάτια, αλλά κλείνουν το μάτι στην εγκληματική δράση της οργάνωσης, με γνωστότερο το παράδειγμα της Καλλιθέας. Εν προκειμένω μάλιστα, η επίσημη αυτή αίθουσα παραχωρείται ανήμερα της 21ης Απρίλη, ημερομηνία που φυσικά δεν επελέγη τυχαία από τους φασίστες και ο συμβολισμός της οποίας αποκλείεται να διέλαθε της προσοχής του δημάρχου. Πρόκειται λοιπόν για συνειδητή αβάντα στους χρυσαυγίτες, με το βλέμμα προφανώς στραμμένο στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου οι τοπικές “μαύρες” ψήφοι φαίνεται να θεωρούνται πολύτιμο δυνάμει απόθεμα τη δεύτερη Κυριακή για την απερχόμενη δημοτική αρχή. Την καθόλα κατάπτυστη αυτή απόφαση καταδικάζει αποφασιστικά η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων – Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, σημειώνοντας πως:

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής Κορωπίου για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου του δημαρχείου για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι απόγονοι του Χίτλερ, τα παιδιά της Χούντας έρχονται την 21η Απρίλη να κάνουν φασιστική φιέστα στο αμφιθέατρο του δημαρχείου. Διαλέγουν αυτήν τη μαύρη επέτειο της ιστορίας μας και ο δήμαρχος Κιούσης τους δίνει το χώρο. Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Κιούσης έχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στους υπόδικους ναζιστές εγκληματίες, τους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, τους αυτουργούς των επιθέσεων σε εργάτες Έλληνες και μετανάστες, εκπληρώνοντας το ρόλο τους ως τα τσιράκια των αφεντικών. Έχει μεγάλη ευθύνη που θα μαζέψει την υπόδικη ηγεσία της Χρυσής Αυγής και θα τους δώσει βήμα να σπείρουν το ναζιστικό τους δηλητήριο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της δημοτικής αρχής αντικειμενικά ρίχνει νερό στο μύλο για το “ξέπλυμα” της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και έρχεται ως συνέχεια της συνύπαρξης στελεχών όλων των κομμάτων των μνημονίων, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα θολά νερά του εθνικισμού και του ρατσισμού. Να στείλει με τη στάση του και με την ψήφο του μήνυμα καταδίκης τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και σε όλους αυτούς που τους “χαϊδεύουν τα αυτιά και τους δίνουν στασίδι”.

Ο φασισμός, ο ναζισμός και οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζονται ούτε με διευκολύνσεις για να χύνουν το δηλητήριό τους, ούτε με τις δήθεν προοδευτικές συμμαχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που για χρόνια συγκυβερνούσε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, που προωθεί αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και να ελαφρύνουν τις ποινές των εγκληματικών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή με τη δίκη να καθυστερεί τραγικά, που κρατάει ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιοποιούν αντιδραστικές δυνάμεις, υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να στείλει στις τρύπες τους τους απογόνους των ναζί. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γκρεμίσουμε από την 3η θέση τη ναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας και του συστήματος της φτώχειας, των πολέμων και της προσφυγιάς που τους εκτρέφει».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: