Χέρια φιλάμε, Αποστάσεις μηδέν, Μάσκες κανείς

Στην πράξη το σχέδιο ΧΑΜ της κυβέρνησης είναι απλό. Κανένα σοβαρό μέτρο, ατομική ευθύνη και… Άγιος ο Θεός

Προσοχή στο κενό μεταξύ λόγων και έργων. Ευτυχώς δεν υπάρχει κενό μεταξύ εκκλησίας-κράτους, αφού ενώθηκαν σε μια σάρκα, οι εξουσίες τους συγχωνεύτηκαν και όπως φαίνεται στην εικόνα, οι υφιστάμενοι χειροφιλούν ευλαβικά τους ανωτέρους τους.

Ο Nick Hard, που είναι σκληρός με τους κανονισμούς και τους παραβάτες τους αλλά τρυφερός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού με την εκκλησία και τον εαυτό του, έβγαλε μια διευκρινιστική δήλωση ότι δε φίλησε το χέρι του παπά, απλώς έκλινε προς το μέρος του σε ένδειξη σεβασμού. Αλλά ο ιερέας τον άδειασε εντυπωσιακά ευχαριστώντας τον δημόσια για το χειροφίλημα.

Οι δημοσιογράφοι σκότωσαν κάθε κανόνα γραμματικής και ορθογραφίας κλίνοντας το κλίνω κατά το δοκούν. Τα κυβερνητικά στελέχη σκοτώνουν κάθε κανόνα λογικής και προστασίας της δημόσιας υγείας, όχι μόνο με την πολιτική τους αλλά και στην καθημερινότητά τους. Τα ΜΜΕ στοχοποιούν κατά σύστημα τον κόσμο για να βγει καθαρό το σύστημα που παίζει με την υγεία τους για το ιδιωτικό κέρδος. Και όλοι μαζί απορούν γιατί ο κόσμος θεωρεί τελείως αναξιόπιστη την κυβέρνηση.

Έλα ντε… Ίσως στο επόμενο χειροφίλημα τους έρθει επιφοίτηση και το καταλάβουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: