Απίστευτη επίθεση Μπέου σε σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης: “Να παίρνετε γιογιό ή σερβιέτες”

Όταν ο Μπέος δεν κατορθώνει να αφαιρέσει από τους κομμουνιστές το λόγο, προσπαθεί να αποφύγει τον αντίλογο με ύβρεις και προσβολές.

Ο Αχιλλέας Μπέος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις σε ό,τι αφορά το βίο και την πολιτεία του, η οποία όπως ξέρουμε τα τελευταία χρόνια εκτείνεται και στον πολιτικό στίβο ως δήμαρχος, δυστυχώς με έγκριση δύο φορές της πλειονότητας των εκλογέων του Βόλου. Σε ένα ακόμα επεισόδιο χυδαιότητας και αντι – ΚΚΕ παραληρήματος, ο δήμαρχος επιτέθηκε με ανοίκειες εκφράσεις ενάντια στο σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Απόστολο Ριζόπουλο. Αφορμή το “θράσος” του συμβούλου να μιλήσει για τις άθλιες συνθήκες υγιενής στα σχολεία της πόλης, όπου μάλιστα σε δύο εξ αυτών αντιστοιχεί μόλις μία τουαλέτα για 25 και πλέον εκπαιδευτικούς.  Αντί να απαντήσει, ο δήμαρχος προέβη σε προσωπική επίθεση κατά του Ριζόπουλου, που τυγχάνει εκπαιδευτικός, προτρέποντάς τον να πάρει γιογιό ή σερβιέτες(!), γιατί ο αντικομμουνισμός πάει χέρι – χέρι με το σεξισμό.

«Στους εκπαιδευτικούς σαν κι εσάς θα την κλείσω την τουαλέτα να πηγαίνετε έξω. Εμείς κάνουμε τουαλέτες για τα παιδιά. Σε εκπαιδευτικούς σαν κι εσένα θα τις κλείσω τις τουαλέτες για να τις δώσουμε στα παιδιά. Εσείς δεν χρειάζεστε. Να παίρνετε το γιογιό ή βάλτε σερβιέτες…».

Το απόσπασμα στο βίντεο μετά 1.34.00:

Όταν ο Μπέος δεν κατορθώνει να αφαιρέσει από τους κομμουνιστές το λόγο, όπως έκανε πριν λίγους μήνες σε δημοτικό συμβούλιο για να μην ακουστεί η φωνή τους, προσπαθεί να αποφύγει τον αντίλογο με ύβρεις και προσβολές. Είναι όμως πολύ γελασμένος αν θεωρεί πως οτιδήποτε από αυτά θα έχει αποτελέσματα και θα μπορέσει να κρύψει την πλήρη ένδεια της πολιτικής του απέναντι στα σοβαρά προβλήματα της πόλης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: