Άπειρο το σύμπαν και ο πόνος των μουρουτοτρόλ με τον Καραθανασόπουλο (VIDEO)

Νέο βίντεο από την “Ομάδα αλήθειας” ενάντια στην κινητοποίηση των υγειονομικών και τη συμπαράσταση του ΚΚΕ, παρμένο από την ΕΡΤ, όπου “ανακριτής” δημοσιογράφος μέμφεται το βουλευτή για τη χθεσινή παρουσία του στον Ευαγγελισμό.

Oι μέρες περνούν αλλά η ιερή οργή του μουρουτομηχανισμού της Ομάδας Αλήθειας ενάντια στη χθεσινή πανελλαδική κινητοποίηση, αλλά και την παρουσία του ΚΚΕ στο πλευρό τους, δε λέει να κοπάσει. Μετά το χθεσινό χτύπημα ενάντια στο βουλευτή του κόμματος Νίκο Καραθανασόπουλο, η Ομάδα Αλήθειας επανήλθε στον πόλεμο λάσπης, με νέο βίντεο όπου προσπαθεί να αποδείξει πόσο “επικίνδυνη” ήταν η κινητοποίηση των γιατρών έξω από τον Ευαγγελισμό, αλλά και προσωπικά η παρουσία του Καραθανασόπουλου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι τα μουρουτοτρόλ δε χρειάστηκαν να δουλέψουν και πολύ, αφού απλά παρέθεσαν τη στιχομυθία δημοσιογράφων της ΕΡΤ με το βουλευτή, ο ένας εκ των οποίων με εμφανή ειρωνεία και επιθετικότητα έλεγε “Δεν είστε γιατρός απ’ ό,τι ξέρω” για να επιπλήξει τον ίδιο και τους συγκεντρωμένους υγειονομικούς ότι δημιουργούν “συνωστισμό” και “δεν τηρούν μέτρα προστασίας”, παρατηρήσεις που προφανώς έκανε με κάποια άγνωστη ιατρική ιδιότητα που τον καθιστά πιο ειδικό από τους συγκεντρωμένους γιατρούς στο ζήτημα. Όταν έχεις δημοσιογράφους που τα λένε καλύτερα από τον επίσημο προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ στα σόσιαλ, για πιο λόγο να βάλεις τα μέλη του να κάνουν δικά τους σχόλια.

Τα γαλάζια διαδικτυακά εξαπτέρυγα της Πειραιώς φαίνεται να θεωρούν επιλήψιμη την απάντηση του βουλευτή πως “Τα ζητήματα του μη συνωστισμού δεν απαγορεύουν την πολιτική δράση”, ακριβώς επειδή θεωρούν “ύβρη” κάθε πολιτική δράση που δεν αποθεώνει τρεις φορές τη μέρα τη “διθυραμβική” πολιτική της κυβέρνησης. Και το γεγονός ότι έρχονται και επανέρχονται στην προσπάθεια κατασυκοφάντησης αυτής της δράσης, δείχνει ακριβώς πόσο φοβούνται την απήχησή της στον κόσμο, παρά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του με ποσοστά “εθνάρχη”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: