Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού Νετανιάχου

Για τα κέρδη των μεγάλων ενεργειακών μονοπωλίων που έχουν αιματοκυλίσει ολόκληρη την Μ. Ανατολή, η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζει την πολιτική “φιλίας” με το κράτος του Ισραήλ που δολοφονεί καθημερινά τον παλαιστινιακό λαό, κλέβει την παλαιστινιακή γη με τους εποικισμούς, σκοτώνει και φυλακίζει ακόμη και μικρά παιδιά.

Την πολιτική της ΝΔ, σύσφιξης σχέσεων με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ σημειώνοντας ότι «πριν προλάβει να μπει ο νέος χρόνος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάλεσε να κάνει ποδαρικό στην Ελλάδα ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού, Πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, που έρχεται στις 2 Γενάρη για την υπογραφή του αγωγού East Med»:

«Για τα κέρδη των μεγάλων ενεργειακών μονοπωλίων που έχουν αιματοκυλίσει ολόκληρη την Μ. Ανατολή, η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζει την πολιτική “φιλίας” με το κράτος του Ισραήλ που δολοφονεί καθημερινά τον παλαιστινιακό λαό, κλέβει την παλαιστινιακή γη με τους εποικισμούς, σκοτώνει και φυλακίζει ακόμη και μικρά παιδιά.

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα θετικό να κερδίσει από τους ανταγωνισμούς των μονοπωλίων. Η “σταθερότητα” της Ανατολικής Μεσογείου, οι “μπίζνες” που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, ποτίζονται με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης.

Το ΠΑΜΕ στέκεται σταθερά στο πλευρό του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού για να αποκτήσει το δικό του ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του ’67 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Απαιτούμε:

Άμεση υλοποίηση της απόφασης της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει η πολιτική, οικονομική, στρατιωτική και κάθε είδους συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: