Αδιάσπαστο το σερί Κασιδιάρη στην ΕΡΤ για μια ακόμη επέτειο

Το μόνο σίγουρο στην τηλεόραση μαζί με τις ταινίες του Πρέκα και την υπολοχαγό Νατάσα την 28η Οκτωβρίου είναι οι δηλώσεις του Κασιδιάρη στην αριστερή ΕΡΤ.

Δεν κλείνουν ποτέ τα μικρόφωνα της ΕΡΤ όταν πρόκειται να εξεμέσει εχμ…να κάνει δηλώσεις θέλουμε να πούμε ο εκπρόσωπος των ναζί Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή κάποια εθνική επέτειο. Έτσι λοιπόν για μια ακόμα φορά μετά την περσινή 28η Οκτωβρίου και την περασμένη 25η Μαρτίου, το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης αξιοποίησε τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης για να πλέξει το εγκώμιο του Μεταξά, να αναφερθεί γενικά σε “Ιταλούς” και “Γερμανούς” εισβολείς – όπως κάνει κάθε φασίστας που σέβεται τον αγκυλωτό του -, να προβεί σε παραλήρημα περί “απελευθέρωσης της προαιώνια ελληνικής Βορείου Ηπείρου” (τουλάχιστον επί 13 εκατομμύρια χρόνια, που θα ‘λεγε μια ψυχή) και να ρίξει και κάτι για τη Μακεδονία, αφού πουλάει αυτή την περίοδο.

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά το διάγγελμα ήταν σχεδόν “μετριοπαθές”, καθώς δεν είχε αναφορές σε κομμένα κεφάλια και άλλες γκρανγκινιολικές λεπτομέρειες, είμαστε όμως σίγουροι ότι θα επανέλθει δριμύτερος στην επόμενη περίσταση που η ΕΡΤ θα είναι εκεί να φιλοξενήσει τα εθνεγερτήρια μηνύματα των χρυσαυγιτών. Γιατί, αν μη τι άλλο, το (παρα)κράτος έχει συνέχεια, όπως απέδειξε και η μαραθώνια αριστερή στρατιωτική παρέλαση, που σε λίγο θα δίνει σκυτάλη απευθείας σε κείνη της 25ης Μαρτίου.

Υ.Γ Όπως σημείωσε και ο Φτωχός Μπ.Κ, μπορεί ο Λιάκος έχει κάθε λόγο να χαίρεται την 28η Οκτωβρίου, καθώς είναι η επέτειος που οι ομοϊδεάτες του κατέλαβαν την εξουσία στην Ιταλία:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: