Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Μπαρουτάδικο την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη: «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει»

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία του λαού και της νεολαίας, στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του Κόμματος, στο Μπαρουτάδικο – Άλσος Αιγάλεω

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει», την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, στις 19.30, στο Μπαρουτάδικο – Άλσος Αιγάλεω.

Το ΚΚΕ θεωρεί κρίσιμο ζήτημα την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας και τα μέτρα που απαιτούνται για την προστασία του λαού. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Σε αυτό το πλαίσιο, παίρνει μία σειρά πρωτοβουλίες για να αναδείξει την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα τόσο για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, όσο και για την προστασία στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Μία από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι και η εκδήλωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα στο Αιγάλεω στο Μπαρουτάδικο, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει», ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία του λαού και της νεολαίας, δεδομένου της κατάστασης που υπάρχει στα νοσοκομεία, λόγω των ελλείψεων σε υγειονομικούς και υποδομές, τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που πρέπει να παρθούν και να τηρηθούν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα εργοστάσια, για την αποφυγή συνωστισμού στα Μέσα Μεταφοράς, καθώς και όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφαλή μόρφωση της νεολαίας, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν εκπρόσωποι σωματείων από τον χώρο της Υγείας, αλλά και των κλάδων του Τουρισμού, των Τροφίμων, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και της Εκπαίδευσης.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: