“Λυπάμαι, θα πληρωθείτε αργότερα…” – Απλήρωτοι οι Επικουρικοί γιατροί στο Αττικόν

Λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για τη Δημόσια Υγεία. Ελπίζουμε να μεριμνήσει άμεσα η κυβέρνηση, ορίζοντας νέα ημερομηνία για χειροκροτήματα.

Όταν είσαι ήρωας, μπορείς να ζήσεις χωρίς πολεμοφόδια, ενίοτε και χωρίς λεφτά για να επιζήσεις. Το αστικό κράτος “επιστρέφει” σε μια κανονικότητα, από την οποία ουδέποτε απομακρύνθηκε και αφήνει απλήρωτος τους “ήρωες με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες”, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά -για τους γιατρούς.

 

“Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, αποκλειστικά για αυτόν τον μήνα δεν είναι δυνατή καμία καταβολή στην πληρωμή επικουρικού ιατρικού και λοιπού προσωπικού της 13ης -5-2020”.

Ο λόγος;

“Ο εν λόγω τύπος πληρωμής δεσμεύτηκε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, λόγω της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης προς το προσωπικό του ΕΛΚΕ/ΕΚΠΑ”.

Κόψε από εδώ, ράψε από εκεί. Ενώ την ίδια ώρα παραμένουν απλήρωτες οι εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών και δεν προβλέπεται να τις πληρωθούν όλες στο ακέραιο.

Ελπίζουμε πως η κυβέρνηση θα μεριμνήσει άμεσα για το θέμα, σπεύδοντας να ορίσει μια νέα ημερομηνία για την ηθική ενίσχυση του προσωπικού, δια της μεθόδου του χειροκροτήματος.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: