ΛΑΣΥ Χαϊδαρίου: “Στην Υγεία του Λαού και στα δικαιώματα του δεν μπαίνει λουκέτο”

Η κυβέρνηση αποφάσισε να λειτουργήσει στο “Αγία Βαρβάρα” κλινική για τον κορονοϊό. Και οι εκπρόσωποί της είχαν το θράσος να κάνουν το σήμα της νίκης, σε ένα νοσοκομείο που είχαν κλείσει οι ίδιοι το 2013, χωρίς να κάνουν καν λόγο για την πλήρη επαναλειτουργία του.

2013. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κλείνει ή συρρικνώνει 8 Νοσοκομεία, στερώντας από το λαό δεκάδες κλινικές, εκατοντάδες κρεβάτια και άλλες υπηρεσίες υγείας. Οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων, το εργατικό κίνημα, οι μαζικοί φορείς και οι κάτοικοι ξεσηκώνονται, κινητοποιούνται, απαιτούν να μην κλείσουν μονάδες υγείας που θα στερήσουν την δυνατότητα πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας στα λαϊκά στρώματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις υποσχέσεις που έδινε, δεν έκανε τίποτα για την επαναλειτουργία των Νοσοκομείων.

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση, κάτω από το βάρος της έλλειψης κρεβατιών και υποδομών, αποφάσισε να λειτουργήσει στο «Αγία Βαρβάρα» κλινική όπου θα δέχεται ασθενείς με κρούσματα κορωναϊού. Είχαν μάλιστα το θράσος οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης να κάνουν το σήμα της νίκης σε ένα Νοσοκομείο το οποίο έκλεισαν και για το οποίο δεν λένε κουβέντα για το αίτημα της άμεσης και πλήρους επαναλειτουργίας του.

Δεχόμαστε το σήμα της νίκης και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μόνο στους ηρωικούς υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά υπεράνθρωπο αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Ακολουθεί βίντεο από τους αγώνες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα” με αίτημα να μην κλείσει το Νοσοκομείο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: