Κορονοϊός – Έκκληση του Γιώργου Σιδέρη: «Δώστε μας όπλα, γιατί η κυβέρνηση μάς έχει άοπλους και πολεμάμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι άλλο πράγμα η συμμόρφωση προς τις οδηγίες των επιστημόνων, που το θέλουμε, κι άλλο η συμμόρφωση σε μια πολιτική που τσακίζει την επιστήμη, τους επιστήμονες και τους ασθενείς»

«Είναι άλλο πράγμα η συμμόρφωση προς τις οδηγίες των επιστημόνων, που το θέλουμε, κι άλλο η συμμόρφωση σε μια πολιτική που τσακίζει την επιστήμη, τους επιστήμονες και τους ασθενείς» τόνισε ο Γιώργος Σιδέρης μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση χτες βράδυ  στην τηλεόραση του High TV.

«Βοηθήστε μας σε αυτόν τον πόλεμο. Δώστε μας όπλα, γιατί η κυβέρνηση μάς έχει άοπλους και πολεμάμε. Μη νομίζουν ότι επειδή έχουμε τα πρόσωπά μας καλυμμένα με μάσκες αυτήν την περίοδο ότι μπορούν να μας φιμώσουν» είπε και έκανε έκκληση ακόμα και τώρα να παρθούν έκτακτα μέτρα για να καλυφθούν τα  κενά που δημιούργησαν όσοι κυβέρνησαν, να ανοίξουν κρεβάτια ΜΕΘ, να γίνουν έκτακτες προσλήψεις και να δοθούν μέσα ατομικής προστασίας σε όλους.

Ο Γ. Σιδέρης επισήμανε ότι η εκ περιτροπής εργασία, η νομιμοποίηση των απολύσεων, τα εξοντωτικά ωράρια, είναι «μέτρα που ήρθαν για να μείνουν» και σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να τα αντιπαλέψει. Και τόνισε: «Σε καραντίνα πρέπει να μπουν η πολιτική που θεωρεί την Υγεία εμπόρευμα και κέρδος και εκείνοι που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία και όχι τα δικαιώματα και των υγειονομικών και τω υπόλοιπων εργαζομένων».

Επεσήμανε επίσης ότι  οι ΜΚΟ «οι οποίες κουμαντάρουν τη μέριμνα των προσφύγων και  των άλλων κυνηγημένων» αρνούνται να παράσχουν αναγκαία μέσα ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους τους καθώς και τους πρόσφυγες και μετανάστες στα hot spots, με τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για ατομική τους ευθύνη (!).

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρωτοβουλία «Όλοι στα μπαλκόνια» της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη, ευχαρίστησε «πάρα πολύ τον κόσμο για αυτή την πρωτοφανή συμπαράσταση που μας δείχνει» αλλά, όπως είπε,  «δεν θέλουμε την υποκριτική συμπαράσταση αυτών που ευθύνονται πολιτικά για το σημερινό χάλι». Θέση πήρε και για τη στάση της εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Η κυβέρνηση μάς έχει άοπλους και πολεμάμε – Να καλυφθούν τώρα τα κενά στη δημόσια Υγεία (VIDEO)

Κάνουμε έκκληση ακόμα και τώρα να παρθούν έκτακτα μέτρα όπως να ανοίξουν κρεβάτια ΜΕΘ, να γίνουν έκτακτες προσλήψεις και να δοθούν Μέσα Ατομικής Προστασίας σε όλους σημείωσε ο Γιώργος Σιδέρης μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 17 Μάρτη σε εκπομπή στο «High TV».«Βοηθήστε μας σε αυτόν τον πόλεμο. Δώστε μας όπλα, γιατί η κυβέρνηση μάς έχει άοπλους και πολεμάμε. Μη νομίζουν ότι επειδή έχουμε τα πρόσωπά μας καλυμμένα με μάσκες αυτήν την περίοδο ότι μπορούν να μας φιμώσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Gepostet von Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου am Mittwoch, 18. März 2020

Ο Γιώργος Σιδέρης είναι γιατρός ΩΡΛ – χειρουργικής κεφαλής τραχήλου στο Αττικό Νοσοκομείο και υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: