Καναλάρχες, επιχειρηματίες και “δικά μας παιδιά” – Καταγγελίες για εμβόλια-ρουσφέτια

Κάποιοι αισθάνονται πιο “ίσοι” από τους υπόλοιπους και η αντιμετώπιση της πανδημίας παραμένει ταξική, όπως και η κοινωνία μας…

Μπορεί να σταμάτησαν με… εντολή Μητσοτάκη οι κατά προτεραιότητα εμβολιασμοί των στελεχών της ΝΔ, αφού εμβολιάστηκε πρώτα το μισό κυβερνών κόμμα, αλλά οι καταγγελίες που φέρνει στο φως το Tvxs αναφέρουν πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με ημέτερους, γαλάζια παιδιά, καναλάρχες κοκ, πριν καν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού. Παράλληλα υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού των νοσηλευτών που είναι μάρτυρες της διαδικασίας, για να μη διαρρεύσει τίποτα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα καταγγέλλει περιπτώσεις που αφορούν:

-Γνωστό καναλάρχη και επιφανείς δημοσιογράφους του ομίλου του, στο Σωτηρία, μέσω της διευθύντριας του τμήματος εμβολιασμού και των διασυνδέσεων του συζύγου της, Ξ. Συρίγου.
-Γνωστό επιχειρηματία, που εμβολιάστηκε στο ΚΑΤ.
-Καθηγητές πανεπιστημίου, με διαμεσολάβηση τοπικών στελεχών της ΝΔ.

Οι μαρτυρίες των υγειονομικών αναδεικνύουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή διαφάνεια στην τήρηση της σειράς, ενώ πολίτες που πήγαν να εμβολιαστούν με ραντεβού, έφυγαν άπραγοι, γιατί… “είχαν τελειώσει τα εμβόλια”! Ο κόσμος των “αρίστων” αποδεικνύει πως κάποιοι είναι ή μάλλον νιώθουν πιο ίσοι από τους υπόλοιπους και ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας παραμένει ταξική, όπως και η κοινωνία μας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: