Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Πετρούπολης

Εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου, παρέχονται εντελώς δωρεάν χωρίς οικονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά κριτήρια, σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Πετρούπολης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, και μετά από αίτημα του Δήμου Πετρούπολης, το οποίο έγινε αποδεκτό, πρόκειται να ξεκινήσει πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν στον Δήμο Πετρούπολης.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με Τεστ Παπανικολάου και των γυναικών ηλικίας από 40 ετών και άνω, με Μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν, από την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στην αυτοκίνητη μονάδα του Ιδρύματος, η οποία θα βρίσκεται σταθμευμένη  επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 19 (μπροστά από το Α’ ΚΑΠΗ).

Για εξετάσεις στην αυτοκίνητη μονάδα οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, από  Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:00  με   την Κοινωνική  Υπηρεσία του Δήμου  Πετρούπολης, στο τηλ. 210-50.64.076 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: