Με τρομοκρατία και ΜΑΤ «συμπαραστέκεται» στους απεργούς συμβασιούχους η Δημοτική Αρχή Χίου

Ομολογουμένως ιδιαίτερος ο τρόπος που επέλεξε να δείξει και έμπρακτα τη «συμπαράστασή» της στον απεργιακό αγώνα των συμβασιούχων του νησιού η δημοτική αρχή Χίου: Σπάζοντάς τον!

Ομολογουμένως ιδιαίτερος ο τρόπος που  επέλεξε να δείξει και έμπρακτα τη «συμπαράστασή»  της στον απεργιακό αγώνα των συμβασιούχων του νησιού η δημοτική αρχή Χίου: Σπάζοντάς τον!

Μετά τα κούφια λόγια και τα κάλπικα συγχαρητήρια που μια μέρα πριν  μοίραζαν στους εργαζόμενους για το δίκαιο αγώνα τους, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας εισέβαλαν τα ξημερώματα με συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο του δήμου και με απειλές και τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους έσπασαν την απεργία, αποκαλύπτοντας πόσο πιστά υπηρετούν τις πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το κράτος βίας που τις επιβάλει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου καταγγέλλει το γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του νησιού, τονίζοντας ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει· του λαού η πάλη θα την σπάσει, αλλά και θα οδηγήσει στα σκουπίδια τέτοιες ανάλγητες πολιτικές μαζί με αυτούς που τις υπηρετούν» και καλεί τον χιώτικο λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του και   «να τους πληρώσει με το ανάλογο πολιτικό νόμισμα».

Οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων, μόνιμοι και συμβασιούχοι, έχουν τη δύναμη να απαντήσουν και να σταθούν εμπόδιο σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, να περιφρουρήσουν τον δίκαιο απεργιακό αγώνα των συμβασιούχων και να διεκδικήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, για όλους,  με πλήρη δικαιώματα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: