Τραυματισμός παιδιού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Καταγγελία γονέα

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης θα πρέπει, πέρα από το μαζεύει τις συνδρομές αδιαλείπτως, να κοιτάξει και την ασφάλεια των παιδιών, κάτι που προφανώς δεν είναι στις προτεραιότητές του…

Σε επώνυμη καταγγελία για την απαράδεκτη κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου προχώρησε γονιός, καθώς -όπως καταγγέλλει- μετά τον νέο τραυματισμό παιδιού. Σημειώνοντας πως πέρα από τους μέχρι τώρα μικροτραυματισμούς, οι πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού από τα σπασμένα πλαστικά σκέπαστρα των φρεατίων.

Από τις φωτογραφίες που επισυνάπτει ο γονιός είναι προφανείς οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και η χρόνια αδιαφορία των υπευθύνων!!!

Ολόκληρη καταγγελία έχει ως εξής:

«Προς κάθε αρμόδιο,

Για πολλοστή φορά γίνομαι μάρτυρας σε τραυματισμό παιδιού (η πρώτη του δικού μου), αλλά αυτή τη φορά ο κόμπος έφτασε στο χτένι (Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 04/11/2021).

Θα πρέπει, αν δεν σας είναι ήδη γνωστό και κλείνετε τα μάτια, να γνωρίζετε ότι αρκετά πλαστικά αποστράγγισης περιμετρικά της πισίνας έχουν σπάσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς τραυματισμοί τόσο των μικρών παιδιών όσο και των ενηλίκων κολυμβητών (τα πόδια των παιδιών αλλά και των μεγάλων να μπαίνουν μέσα και είτε από τα σπασμένα πλαστικά (λειτουργούν σαν μαχαίρια), είτε από τα υπόλοιπα υλικά που υπάρχουν εκεί, να δημιουργούνται από μικρές έως μεγάλες εκδορές, μυϊκοί τραυματισμοί κλπ.).

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης θα πρέπει, πέρα από το μαζεύει τις συνδρομές αδιαλείπτως, να κοιτάξει και την ασφάλεια των παιδιών, κάτι που προφανώς δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Προς επίρρωση των λεγόμενών μου σας επισυνάπτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες.

Δρόσος Αλέξιος»

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: