Την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ ζήτησε ο Δήμαρχος Αθήνας μετά τα άθλια σχόλια της για το ΚΚΕ

Η Αλεξία Έβερτ χαρακτήρισε «κατσαρίδες» και «τρωκτικά» τα μέλη του ΚΚΕ που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Την παραίτηση της Αλ. Έβερτ από τη θέση της αντιδημάρχου ζήτησε ο Δήμαρχος Αθήνας Κ. Μπακογιάννης, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι κατάπτυστες δηλώσεις της για τα μέλη του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζουμε πως η Αλ. Έβερτ χαρακτήρισε «κατσαρίδες» και «τρωκτικά» τα μέλη του ΚΚΕ που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Μετά από αυτή την αθλιότητα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ ζήτησαν την άμεση παραίτηση της. 

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της παραίτησης και τις ευχαριστίες του προς την Αλ. Έβερτ «για τη σημαντική της προσφορά από την θέση της Αντιδημάρχου», ο Κ. Μπακογιάννης διαβεβαίωσε πως «με το ΚΚΕ μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος», ενώ επιχειρώντας να βγάλει «λάδι» την κυβέρνηση για το όργιο καταστολής ισχυρίστηκε προκλητικά πως η χθεσινή κινητοποίηση «ήταν απαράδεκτη πράξη πολιτικής ανευθυνότητας». Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αθήνας, η Αλ. Έβερτ του εξέφρασε την επιθυμία της να παραιτηθεί και από τη θέση της δημοτικής συμβούλου».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: