“Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου”! – Ρατσιστές μαχαίρωσαν ντελιβερά, γιατί δεν τους άρεσε το χρώμα του…

Τον λένε Θοδωρή, είναι 22 χρονών, δουλεύει ως διανομέας και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Ποιο είναι το “λάθος” του; Ότι οι γονείς του είναι από τις Σεϋχέλλες και ότι η επιδερμίδα του έχει σκούρο χρώμα. Τις προάλλες υπέστη ρατσιστική επίθεση από τρεις μασκοφόρους που τον μαχαίρωσαν στον γλουτό και στον μηρό και εκτόξευσαν θρασύδειλες απειλές, πριν εξαφανιστούν.

Τον λένε Θοδωρή, είναι 22 χρονών, δουλεύει ως διανομέας και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Ποιο είναι το “λάθος” του; Ότι οι γονείς του είναι από τις Σεϋχέλλες και ότι η επιδερμίδα του έχει σκούρο χρώμα.

Όπως μεταδίδει το notia.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο Θοδωρής υπέστη ρατσιστική επίθεση από τρεις μασκοφόρους που τον μαχαίρωσαν στον γλουτό και στον μηρό και εκτόξευσαν θρασύδειλες απειλές, πριν εξαφανιστούν: την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου

Ο Θοδωρής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναρρώνει εκτός κινδύνου στο σπίτι του, αλλά βρίσκεται σε κατάσαση-σοκ, όπως άλλωστε και οι δικοί του! Οι γείτονες της οικογένειας λένε τα καλύτερα λόγια για το παιδί, που εργάζεται σε δύο δουλειές για να βιοποριστεί και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ αντίστοιχα είναι τα σχόλια και ενός επαγγελματία, που τον γνωρίζει προσωπικά.

“99% ρατσιστική επίθεση! Δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε. (…) Αφού κυνηγήθηκε και κάποια στιγμή έπεσε το πρόφτασαν με αποτέλεσμα να φάει πολύ ξύλο ενώ στο τέλος δέχτηκε και 3-4 μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού! Κατ αρχήν του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι όμως να πιαστούν οι δειλοί δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απαράδεκτη και ακραία πράξη τους”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: