Θα κρυφτούν στα λαγούμια τους τώρα οι θρασύδειλοι συκοφάντες του Πελετίδη;

Έγγραφο της Δημοτικής Αρχής για την παραλιακή ζώνη αποκαλύπτει τη βρώμικη συκοφαντία τους εναντίον του Πελετίδη

Γνωστοί πολιτικοί τυχοδιώκτες, αλλά και κοινοί συκοφάντες που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιχειρούν μέρες τώρα, να πλήξουν τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με ασύστολα ψεύδη και αθλιότητες εναντίον του.
Τον κατηγορούν ξεδιάντροπα ότι ως δήμαρχος δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, ειδικά στην παραλιακή των Αραχωβιτίκων, όπου έχει και το δικό του σπίτι, το οποίο, όπως λένε, πιθανόν να εμποδίζει την πρόσβαση στην παραλία γι αυτό και αποφεύγει την οποιαδήποτε παρέμβαση.
Οι καταγγελίες τους, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος!

Από το παρακάτω υπηρεσιακό έγγραφο, αποδεικνύεται ότι, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Πατρέων πριν ακόμα συμβεί η τραγωδία στο Μάτι Αττικής (όταν κανείς δε μιλούσε για αυθαίρετες δομήσεις, ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και για κινδύνους από εκδήλωση πυρκαγιάς) είχαν λάβει αποφάσεις, που αφορούσαν το σύνολο του παραλιακού μετώπου του δήμου, μήκους 40 χιλιομέτρων.

Η τραγωδία στο Μάτι Αττικής έγινε στις 23 Ιουλίου. Οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, για ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, μέσω κάθετων δρόμων, ελήφθη μία εβδομάδα πριν την τραγωδία στο Μάτι και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου 2018.

Το υπηρεσιακό έγγραφο εστάλη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρ.Κορδά, την ίδια ημέρα (17/07/2018) στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και κοινοποιήθηκε ακόμη στις Διευθύνσεις των Έργων Υποδομής και του Αρχιτεκτονικού Έργου του δήμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ άλλων, η απόφαση –εντολή προς τις παραπάνω υπηρεσίες έλεγε ΄΄να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις πιο πυκνοκατοικημένες ζώνες από Αραχωβίτικα μέχρι Ρίο΄΄ (τόσο πολύ φοβόταν ο Πελετίδης για το σπίτι του στα Αραχωβίτικα, όπου έδωσε εντολή ο έλεγχος των υπηρεσιών να ξεκινήσει από εκεί και οι υπηρεσίες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή!).

Αναρωτιέμαι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, όλοι αυτοί που κανιβαλίζουν μέρες τώρα, έχουν μούτρα να κυκλοφορούν στην πόλη παριστάνοντας τους παράγοντες;

Από τον τοίχο του Στάθη Κεραμιδά

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: