Συνέντευξη Κ. Πελετίδη: Εμείς μιλάμε με τα έργα μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο πατραϊκός λαός θα τους κρίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εμείς με τα έργα μας αποδεικνύουμε αυτά που σκεφτόμαστε, δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων, δεν είμαστε του πολύ μπλα-μπλα. Θα συνεχίσουμε κι είμαστε σίγουροι ότι ο πατραϊκός λαός θα τους κρίνει».

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel και τη δημοσιογράφο Λίνα Μπάστα, παραχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Βασικό κομμάτι της συνέντευξης αποτέλεσε το σοβαρό ζήτημα του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, με αφορμή την κινητοποίηση που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων για το κλείσιμο με αποκλεισμό της Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. με σύνθημα «Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα» για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με αφορμή τη στάση μερίδας της αντιπολίτευσης, που ισχυρίζεται ότι η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης οργανώνει την κινητοποίηση για εντυπωσιασμό, ο Κώστας Πελετίδης είπε ότι «δεν κάνουμε κινητοποιήσεις για τις κινητοποιήσεις αλλά γιατί βλέπουμε τους ανθρώπους μας να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο και δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό να συνεχίζεται για τα συμφέροντα κάποιων» και πρόσθεσε ότι «δεν τελειώνουν οι κινητοποιήσεις με τον αποκλεισμό, είναι το πρώτο βήμα».

Ο Δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι επιβάλλεται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου χωρίς διόδια,λέγοντας χαρακτηριστικά: «για ποιο λόγο να υπάρχουν διόδια; Για να αρμέγουν οι πολυεθνικές τον ελληνικό λαό για αιώνες».

Ο Κώστας Πελετίδης απαντώντας τεκμηριωμένα σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου καυτηρίασε τη στάση της αντιπολίτευσης και στον πόλεμο που δέχεται η δημοτική αρχή και ο ίδιος από το μέτωπο «ένα σώμα μια ψυχή», υπογράμμισε: «Εμείς με τα έργα μας αποδεικνύουμε αυτά που σκεφτόμαστε, δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων, δεν είμαστε του πολύ μπλα-μπλα. Θα συνεχίσουμε κι είμαστε σίγουροι ότι ο πατραϊκός λαός θα τους κρίνει».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Δημάρxου Πατρέων Κώστα Πελετίδη:

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης στην εκπομπή Metropolis

Συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στην εκπομπή Metropolis tv show του Ionian Channel και τη δημοσιογράφο Λίνα Μπάστα.

Gepostet von Κώστας Πελετίδης – Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων am Freitag, 24. Januar 2020

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: