Συλλαλητήριο στην Αθήνα: «Η Συμφωνία τώρα να αποσυρθεί – Έξω οι βάσεις και οι Αμερικανοί!» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μαζικά διαδηλώνει ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις ο λαός της Αθήνας. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολουμένοι, νέοι  και γυναίκες στέλνουν μαζικό μήνυμα, απαιτώντας να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

Μαζικά διαδηλώνει ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις ο λαός της Αθήνας. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολουμένοι, νέοι  και γυναίκες στέλνουν μαζικό μήνυμα, απαιτώντας να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις. Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και τη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!

Την επικίνδυνη για τον λαό Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, την πολιτική που μετατρέπει την επικράτεια της χώρας σε «ΝΑΤΟικο έδαφος» και οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών, καταδικάζουν με την κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας Εργατικά Σωματεία, Συνδικαλιστικές Ενώσεις, Σύλλογοι Γυναικών, Φοιτητικοί Σύλλογοι και άλλοι μαζικοί φορείς.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό της Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Με τα πανό και τα συνθήματά τους Σωματεία και φορείς απαιτούν να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία, να κλείσουν άμεσα οι βάσεις και όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία, να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: