Συκοφαντική επίθεση με στόχο τον Κ. Πελετίδη και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας

Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο. Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες.

Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.

Η περίφημη «βίλα» έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων.

Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.

Όσο για «πισίνες» κλπ αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.

Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

2 Σχόλια

  • Ο/Η Perastikos λέει:

    Απελπισμένα τα πασόκια. Πάνω που λέω ότι πρέπει ν’απαντάμε με τα πόθεν έσχες τους, σκέφτομαι πως διαμορφώνουμε κριτήριο. Αυριανιστές απ’τα λιντλ.

  • Ο/Η Perastikos λέει:

    To Best πρωτοπόρο στον κιτρινισμό. Έλα όμως που το πουλέν του, ο Τατούλης, έπαψε να τους δίνει να φάνε. Ελπίζουμε όλοι να βρουν τρόπο να τα φάνε τα λοιπα τοπικά μέσα, από κανά ανολοκλήρωτο έργο, ή και ολοκληρωμένο, σαν την προβλήτα στην Κυπαρισσία. Αφήνω την διαμόρφωση κριτηρίου γι αύριο

Κάντε ένα σχόλιο: