Συγκινητική η ανταπόκριση του λαού της Πάτρας στο κάλεσμα του Δήμου για προσφορά ρουχισμού και άλλων ειδών σε άπορους και άνεργους

Συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων της Πάτρας στο κάλεσμα του Δήμου για προσφορά ρουχισμού και άλλων ειδών σε άπορους, άνεργους και γενικά σε όποιον έχει ανάγκη.

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, γίνονται γνωστά εξής σχετικά με την Δημοτική Ιματιοθήκη: 

Ευχαριστούμε τους δημότες για την συγκινητική προσφορά τους, σε ρουχισμό, παπούτσια και παιχνίδια, τα οποία προσφέρονται σε άπορους ή άνεργους συμπολίτες μας και γενικά σε όποιον έχει ανάγκη.

Λόγω της μεγάλης προσφοράς, η Δημοτική Ιματιοθήκη είναι πλήρης, γι αυτό όποιος δημότης ή σύλλογος, θέλει να προσφέρει, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο της Ιματιοθήκης: 2610 243255, 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, για συνεννόηση.

Ενημερώνουμε επίσης τους δημότες, συλλόγους και σωματεία, που έχουν ανάγκη από ρουχισμό, να προσέρχονται στην Δημοτική Ιματιοθήκη (Σολωμού 82), καθημερινά 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι. (Τηλ. επικοινωνίας: 2610 243255).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: