Συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους εργαζόμενους που δυσκολεύονται να επιβιώσουν

Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Φυλής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους που δυσκολεύονται να επιβιώσουν κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τα παιδιά που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.λπ.), όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, φρούτα, νωπά λαχανικά και κρεατικά. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στις 23/12 στις 18.00-19.00 στα γραφεία των Σωματείων, Σωτήρη Πέτρουλα 20, Άνω Λιόσια. Τηλ. επικοινωνίας 6980 223 104.

Τα Σωματεία Οικοδόμων Μενιδίου – Φυλής (Παράρτημα), Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Φυλής, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Συνταξιούχων ΙΚΑ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου, Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου και οι Σύλλογοι Γυναικών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου (μέλος της ΟΓΕ) καλούν όλους τους εργαζόμενους «να συμβάλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας».

902

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: