Πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου: Να απαντήσει δημόσια η Διοίκηση Παχατουρίδη για τις εγκληματικές ευθύνες της (ΦΩΤΟ)

Λίγα μέτρα παραπέρα και η καταστροφή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού εκεί βρίσκεται η αποθήκη Πρασίνου και οι δεξαμενές πετρελαίου που τροφοδοτούνται τα οχήματα του Δήμου. Η Διοίκηση Παχατουρίδη να απαντήσει δημόσια και να μην στρουθοκαμηλίζει προσπαθώντας να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες και πολιτικές της για το χώρο του Αμαξοστασίου και το αίσχος του ΣΜΑ.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου:

Λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στις 27 Νοέμβρη 2020, ξέσπασε πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Περιστερίου. Λίγα μέτρα παραπέρα και η καταστροφή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού εκεί βρίσκεται η αποθήκη Πρασίνου και οι δεξαμενές πετρελαίου που τροφοδοτούνται τα οχήματα του Δήμου. 

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη είναι τεράστιες και πρέπει να δώσει απαντήσεις δημόσια:

  1. Ειναι ή όχι ακατάλληλα και παράνομα τα κτίρια εντός του αμαξοστασίου; Γιατί αγνοεί τις παρεμβάσεις των τελευταίων 5 ετών απο εργαζόμενους του Δήμου και τις επισημάνσεις του τεχνικού ασφαλείας για βελτίωση αυτών των εγκαταστάσεων;
  2. Είναι ή όχι ο συγκεκριμένος χώρος του αμαξοστασίου είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου; Θα απομακρυνθεί ή όχι ο ΣΜΑ σταθμός μεταφόρτωσης που ρυπαίνει το περιβάλλον του Περιστερίου, και να αξιοποιηθεί για το σκοπό που είναι χαρακτηρισμένος. 
  3. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος, ενώ ήξερε τις ελλείψεις και τα προβλήματα δεν έκανε τίποτα; Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου για τα αυτονόητα αιτήματα υγιεινής και ασφάλειας απάντησε με απειλές και κλήσεις απολογίας (κάποιους μάλιστα η Αρμόδια Υπηρεσία τους χαρακτήρισε “υποκινητές”). Βλέπε εδώ: https://lsperisteriou.blogspot.com/2020/11/blog-post_7.html
  4. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος δεν ειδοποίησε την Πυροσβεστική; Η αρμόδια υπηρεσία της πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους!!!  

Η Διοίκηση Παχατουρίδη να απαντήσει δημόσια και να μην στρουθοκαμηλίζει προσπαθώντας να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες και πολιτικές της για το χώρο του Αμαξοστασίου και το αίσχος του ΣΜΑ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: