Πού ακούστηκε δήμαρχος να διαδηλώνει μαζί με τους “σκουπιδιάρηδες” αντί να τους επιστρατεύει;

Προφανώς για κάποιους τα σκουπίδια μυρίζουν περισσότερο, όταν ο δήμαρχος είναι κομμουνιστής και διαδηλώνει μαζί με τους απεργούς

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Εντάξει, σκουπίδια όλες οι πόλεις είχαν αυτές τις μέρες, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην Καθαριότητα, αλλά αυτά που ενόχλησαν περισσότερο, είναι της Πάτρας! Φαίνεται ότι μυρίζουν πιο πολύ όταν μια πόλη έχει κομμουνιστή δήμαρχο, γι’ αυτό και η “Πελοπόννησος” αναρωτιέται: “βρόμισε η πόλη, τι κάνεις δήμαρχε;”.

Σωστό το ερώτημα γιατί ένας δήμαρχος της “κανονικότητας” (και όχι σαν τον Πελετίδη) θα μπορούσε να έχει κάνει τα εξής:

1) Να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και να βάλει ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια.
2) Να ταχθεί εναντίον της απεργίας των εργαζομένων του και υπέρ του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.
3) Να έχει πάει στον Εισαγγελέα και να ζητήσει τη σύλληψη των απεργών.
4) Να έχει ζητήσει την επέμβαση των ΜΑΤ για να μην κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη οι απεργοί εργαζόμενοι και προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα.
5) Να έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην πόλη και να γίνει της… Χιλής.

Αυτά και πολλά άλλα ακόμη θα μπορούσε να κάνει ένας δήμαρχος της “κανονικότητας” και όχι σαν τον Πελετίδη που πήγε μέχρι και στην Αθήνα να διαδηλώσει μαζί με τους σκουπιδιάρηδες! (σ.σ.: Ρεζίλι γίναμε σαν πόλη. Πού ακούστηκε ο δήμαρχος Πατρέων να είναι μαζί με εργάτες και να φωνάζει ότι δεν θέλει ιδιώτες να αναλάβουν υπηρεσίες του δήμου του!).

Αυτή την παρατήρηση κάνει η “Π” στο κύριο άρθρο της σήμερα (σ.σ.: χτες). Ότι σε όλους τους δήμους υπήρχε απεργία, με τη διαφορά, όμως, ότι σ΄εμάς εδώ, η δημοτική αρχή δήλωσε τη συμπαράστασή της στους απεργούς και αυτό είναι ατόπημα!

Πάντως, το καλύτερο η εφημερίδα το είχε στον υπότιτλο: “Η κατάσταση (με τα σκουπίδια στους δρόμους) υπονομεύει την κοινωνία” έγραφε.

Έτσι είναι, όπως τα λέει. Η κοινωνία δεν υπονομεύεται από τα μνημόνια, τα πολυνομοσχέδια θανάτου, την αναγκαστική ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση, αλλά από μια απεργία εργαζομένων διάρκειας τριών ημερών!

Εν κατακλείδι, τέτοιου είδους δημοσιογραφία που “πιάνει” μάλιστα το σφυγμό του λαού, θα τη ζήλευε μέχρι και ο αλήστου μνήμης Γεωργαλάς που ήταν άριστα εκπαιδευμένος στην προπαγάνδα, κυρίως την αντικομμουνιστική.

Πηγή: Ρεπόρτερ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: