Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει ο Παχατουρίδης; – Πουλάει μόστρα ενώ κάνει 14 απολύσεις!

ΛΑΣΥ Περιστερίου – Να μην περάσει η απαράδεκτη μεθόδευση.. Όλοι στο Δημαρχείο Περιστερίου την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη στις 12:00.

Όχι στις παράνομες απολύσεις των 14 εργαζόμενων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη δουλειά, τη ζωή και την υγεία των παιδιών μας

Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Παχατουρίδης;
Την ώρα που απολύει 14 εργαζόμενες πουλάει και μόστρα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των 14 εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που απολύθηκαν… τηλεφωνικά (!!!) με παράνομες διαδικασίες και ψεύτικες συνεδριάσεις .  

Με την τελευταία απόφαση της δημοτικής αρχής να πραγματοποιηθεί «συνεδρίαση» δια περιφοράς , με ηλεκτρονική ψηφοφορία για την επικύρωση των απολύσεων η διοίκηση κατέβηκε στο τελευταίο σκαλοπάτι της υποκρισίας και των δειλών μεθοδεύσεων.

                 Αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Διοίκησης;

  • -Προαποφασισμένες απολύσεις που ανακοινώνονται από το τηλέφωνο;;;
  • -Επικύρωση τους από ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ;;;
  • -Ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με το πρόσχημα του κορονοιού;;;

Την ώρα που ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας και διαπιστώνονται δραματικές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό η «φιλάνθρωπη» διοίκηση Παχατουρίδη πετάει στο δρόμο 14 βρεφονηπιοκόμους των οποίων οι υπηρεσίες είναι πολύτιμες.

Κανείς να μην πιστέψει τα ψέματα της διοίκησης  Παχατουρίδη

Το επιχείρημα της διοίκησης ότι «δεν επαρκούν τα οικονομικά του δήμου» είναι ψέμα. Επί σειρά ετών η δημοτική αρχή διαφημίζει τα εκατομμύρια του πλεονάσματος που διαθέτει. Για πού τα προορίζει άραγε; Για ποιους εργολάβους και ποιους δήθεν ιδιοκτήτες ακινήτων;

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την πολιτική της διοίκησης Παχατουρίδη που εκτελεί συνειδητά την πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων. Θέλει να απαξιώσει και την συγκεκριμένη δομή από προσωπικό για να τη χαρίσει στους εργολάβους όπως έκανε μέχρι τώρα στις υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και πρασίνου.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους άνεργους της πόλης, τους νέους και τους συνταξιούχους στο Δημαρχείο την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη στις 11 πμ για να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση των απολυμένων εργαζόμενων που στέκονται με παραδειγματική αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα απέναντι στις άθλιες και ανάλγητες πρακτικές της δημοτικής αρχής.

Απαιτούμε να μην περάσουν οι 14 παράνομες απολύσεις εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: