Βέρμιο ελεύθερο από αιολικά! – Όχι στη λεηλασία του στον βωμό του κέρδους

Να πάρει και να σηκώσει τους ιστούς, τα φουρφούρια, τα μακρινά όρνεα, και τα κοντινά τρωκτικά προδοσίας: Ήρθε η Ώρα το “Φτάνει πια” να γίνει Ανένδοτη Μάχη!

Οι κάτοικοι των Πύργων και της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας δίνουν τη δική τους μάχη για ένα Βέρμιο ελεύθερο από αιολικά και ιδιωτικά συμφέροντα. Και κλιμάκωσαν προχτές τον αγώνα τους με μια συμβολική πεζοπορία 2,5 ωρών στο βουνό ως το ορεινό καταφύγιο, όπου διατράνωσαν τη δική τους απόφαση να σώσουν το βουνό από τη λεηλασία.

Η “πράσινη ανάπτυξη” με πρόσχημα την απολιγνιτοποίηση παραδίδει τα βουνά στο κεφάλαιο για μπίζνες, τα κάνει εμπόρευμα και τα καταστρέφει. Ο αγώνας συνεχίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος: καμία νέα εγκατάσαση αιολικών-φωτοβολταϊκών, όχι στην καύση σκουπιδιών σε όλη τη χώρα, όχι στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ αμίαντου στο Ζιδάνι, όχι στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Να πάρει και να σηκώσει τους ιστούς, τα φουρφούρια, τα μακρινά όρνεα, και τα κοντινά τρωκτικά προδοσίας: Ήρθε η Ώρα το “…

Δημοσιεύτηκε από SOS Βέρμιο στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

 

 

Κανείς δεν θα πατήσει αυτά τα Βουνά: Ανήκουν στους Εραστές και το Λαό μας!!! Και είμαστε υπέρ των ΑΠΕ, των πραγματικών,…

Δημοσιεύτηκε από SOS Βέρμιο στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

 

 

Πάντα τέτοια! Από όλες τις πλευρές του Βερμίου!! Ως την τελική Νίκη!!!

Δημοσιεύτηκε από SOS Βέρμιο στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: