ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αγ. Δημητρίου – ΚΟ Μπραχαμίου του ΚΚΕ: Εκδήλωση με αφορμή τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ

Τιμάμε τον αγώνα του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού – Μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία του μεγάλου λαϊκού έπους της ΕΑΜικής Αντίστασης και της Απελευθέρωσης – Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Το Παράρτημα Αγ. Δημητρίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις Μπραχαμίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν εκδήλωση-αφιέρωμα με θέμα «80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ – Ο ένοπλος λαϊκός στρατός που απελευθέρωσε τη χώρα από το φασιστικό ζυγό και πάλεψε για να ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες», σήμερα στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (ισόγειο Δημαρχείου). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

«Τιμάμε τον αγώνα του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού – Μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία του μεγάλου λαϊκού έπους της ΕΑΜικής Αντίστασης και της Απελευθέρωσης.

Το ΕΑΜ, η ΕΠΟΝ, ο ΕΛΑΣ οργάνωσαν την πάλη του λαού για τη λευτεριά της πατρίδας, δημιούργησαν αγωνιστές απαράμιλλου θάρρους και ηρωισμού, πάλεψαν με αυταπάρνηση και πίστη στα ιδανικά μιας ελεύθερης Ελλάδας που κυβερνιέται από τον λαό της», σημειώνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: