Παραπληροφόρηση …μέσω Καβάλας για την παραλιακή ζώνη της Πάτρας! – “Να γυρίσουν πλευρό όσοι ονειρεύονται μπίζνες και κέρδη” η αποστομωτική απάντηση του Δήμου Πατρέων

Ο Δήμος Πατρέων διαφεύδει κατηγορηματικά ότι θέλει να επιστρέψει το παραχωρηθέν τμήμα του παλιού λιμανιού, επειδή δήθεν δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Το παραλιακό μέτωπο που με τους αγώνες του Πατραϊκού λαού παραχωρήθηκε στον Δήμο, δεν είναι για τα δόντια τους.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «7η Μέρα» της Καβάλας, αναφέρεται στην σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με τους προέδρους των Οργανισμών Λιμένων της χώρας και μεταφέρει μαρτυρία του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, ο οποίος δήλωσε, ότι ο συνάδελφός του στην Πάτρα, υποστήριξε ενώπιον όλων στη διάρκεια της συγκεκριμένης σύσκεψης, ότι «ο ΚΚΕ Δήμαρχος της Πάτρας, που το κόμμα του θριαμβολογούσε που ήταν ο μόνος Δήμος που κατάφερε να πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ τμήμα του λιμανιού της πόλης, τώρα θέλει να το επιστρέψει, γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά ούτε και να επενδύσει».

Ο Δήμος Πατρέων διαφεύδει κατηγορηματικά ότι θέλει να επιστρέψει το παραχωρηθέν τμήμα του παλιού λιμανιού, επειδή δήθεν δεν μπορεί να το διαχειριστεί, και σημειώνει: 

Συμβαίνει μάλιστα το ακριβώς αντίθετο, αφού διεκδικούμε και το τμήμα από το παλιό λιμάνι που ακόμα δεν έχει αποδοθεί στον Δήμο, με την δικαιολογία ότι εκεί ο Ο.Λ.ΠΑ. λειτουργεί το εμπορικό τμήμα του, που το νέο λιμάνι δεν διαθέτει.

Ο Δήμος προχωρά σε συνολική Ανάπλαση της Παραλιακής Ζώνης, με την προκήρυξη μεγάλου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού και εν συνεχεία στην κατασκευή του έργου, ώστε να βελτιώσει ριζικά τη ζωή του λαού και να ενώσει την πόλη με την θάλασσά της. Ο διαγωνισμός αφορά όλο το παραλιακό μέτωπο, χωρίς καμιά εξαίρεση. Αφορά δηλαδή και το τμήμα που τώρα διαχειρίζεται ο Ο.Λ.ΠΑ.

Καλούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. να πάρει δημόσια θέση. Εάν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, δημιουργείται σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον ίδιο και για την κυβέρνηση που τον διόρισε. Γιατί πρόκειται για ασύστολα ψεύδη και πρέπει να ανακαλέσει. 

Συνιστούμε σε όσους ονειρεύονται μπίζνες στο παραλιακό μέτωπο και κέρδη για τα… πιράνχας, «να γυρίσουν πλευρό». 

Το παραλιακό μέτωπο που με τους αγώνες του Πατραϊκού λαού παραχωρήθηκε στον Δήμο, δεν είναι για τα δόντια τους.

Θα αναπλαστεί και θα αποδοθεί σε χρήση στους δημότες.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: