Βία και νοθεία – Το παρακράτος της ΔΑΠ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Δεν ξέρουμε αν βάζουν να ψηφίζουν και τα δέντρα στη Φυτική Παραγωγή, αλλά το παρακράτος της ΔΑΠ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι μια κολόνια που κρατάει χρόνια και βρωμάει πολιτικό πατσουλί για να κρύψει τη δυσωδία και τις μεθόδους των ΔΑΠιτών.

Δεν ξέρουμε αν βάζουν να ψηφίζουν και τα δέντρα στη Φυτική Παραγωγή, αλλά το παρακράτος της ΔΑΠ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι μια κολόνια που κρατάει χρόνια και βρωμάει πολιτικό πατσουλί για να κρύψει τη δυσωδία και τις μεθόδους των ΔΑΠιτών. Σταχυολογούμε ενδεικτικά από την καταγγελία της ΤΟ της ΚΝΕ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τα δαπίτικα ανδραγαθήματα.

– Στην καταμέτρηση της σχολής της ΣΤΕΦ, με τραμπούκικο τρόπο χτύπησαν σπουδαστές του ΤΕΙ που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής και στελέχη της ΚΝΕ, επειδή ζήτησαν η καταμέτρηση να διεξαχθεί ομαλά και σύμφωνα με τον εκλογικό κανονισμό.

– Στη σχολή της ΣΤΕΓ-Δ η εφορευτική επιτροπή επέβαλλε να ψηφίζουν μαζί στο παραβάν δύο και τρεις σπουδαστές, ενώ “φοιτητοπατέρας” της ΟΝΝΕΔ αποφάσισε να ψηφίζει αντί για τους σπουδαστές παίρνοντας τους τα ψηφοδέλτια από τα χέρια και ρίχνοντας τα στην κάλπη αντί για αυτούς.

– Στη σχολή της ΣΔΟ στέλεχος της ΔΑΠ με χαρακτηριστικό τρόπο άρπαξε τα ψηφοδέλτια σπουδάστριας από τα χέρια. Όταν η σπουδάστρια της απάντησε ότι “εγώ θέλω να ψηφίσω ψηφοδέλτιο που στηρίζει η ΚΝΕ”, της πέταξε τα ψηφοδέλτια λέγοντάς της “εδώ ψηφίζουμε μόνο ΔΑΠ!”

– Μεγαλοστέλεχος της ΟΝΝΕΔ, με επιδεικτικό τρόπο φώναζε στον κεντρικό διάδρομο: “Πες του να ψηφίσει ΔΑΠ, αλλιώς δεν πρόκειται να πάρει πρακτική στο ΤΕΙ ούτε σε 3 χρόνια” (!!!)

Πώς απαντάμε σε αυτούς που σπάνε κανόνες -όταν δε σπάνε τζάμια και σαγόνια; Όπως σπάει η τρομοκρατία. Με μαζικούς, συλλογικούς αγώνες…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: