«“Τη ζωή και το μέλλον που δικαιούμαστε μπορούμε να το κατακτήσουμε” … και στις δύο πλευρές του Αιγαίου»

Διεθνιστική ανακοίνωση της ΚΝ Τουρκίας, με την οποία καλεί σε ενίσχυση της Πανσπουδαστικής στις φοιτητικές εκλογές

Μια διεθνιστική ανακοίνωση με την οποία καλεί σε ενίσχυση της Πανσπουδαστικής στα πανεπιστήμια, στις φοιτητικές εκλογές μεθαύριο, εξέδωσε η Κομμουιστική Νεολαία Τουρκίας. Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης.

«H Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας (ΚΝΤ, TKG), εκπροσωπώντας τη μαχητική και οργανωμένη πολιτική δύναμη της νεολαίας της εργατικής τάξης στα πανεπιστήμια της Τουρκίας, διακηρύσσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της με την αγωνιζόμενη νεολαία και τους φοιτητές της Ελλάδας.

Η νεολαία της Ελλάδας που για να καλύψει τα έξοδα των σπουδών της αναγκάζεται να δουλεύει κάτω από σκληρές συνθήκες…

Η νεολαία της Ελλάδας της οποίας το μέλλον το κλέβουν η τρόικα και οι ντόπιοι συνέταιροι με μνημόνια και νέα νομοθετήματα…

Η νεολαία της Ελλάδας που δέχεται την καταστολή από την αστυνομία, τις φασιστικές δυνάμεις και από τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση…

… αυτή την Τετάρτη θα βρεθεί στις κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές. Θα έχει δύο επιλογές: Να κάνει μια επιλογή μεταξύ των οργανώσεων που είναι στα πανεπιστήμια και εκπροσωπούν τις πολιτικές δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση που η ίδια βιώνει στην Ελλάδα ή να ψηφίσει την Πανσπουδαστική ΚΣ που αντιπροσωπεύει τις πραγματικές διεκδικήσεις της.

Εμείς, οι φίλοι και σύντροφοί τους από την Τουρκία, πιστεύουμε ότι η νεολαία στην Ελλάδα θα δώσει μια καλή απάντηση σε όσους επιδιώκουν να την αποδιοργανώσουν και να της αρνηθούν κάθε ένα από τα δικαιώματα που κατέκτησε όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα μέσα από σκληρούς αγώνες.

Καλούμε τη νεολαία της Ελλάδας να κάνει αυτό που θα είναι το καλύτερο για τα πανεπιστήμια, για τη χώρα και για το μέλλον της: Να ψηφίσει την Πανσπουδαστική ΚΣ! Αν το κάνετε αυτό θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και η νεολαία που μοιράζεται τα ίδια όνειρα και τον ίδιο αγώνα μαζί σας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου…

Μαζί με την ΚΝΕ και την ΚΝΤ, που δείχνουν τη μόνη διέξοδο για τη νεολαία ώστε να κατακτήσει «τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει», ήρθε η ώρα να οργανωθούμε και να σώσουμε το μέλλον μας κόντρα στους εκμεταλλευτές.

Πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι ώστε να κατακτήσουμε τη ζωή και το λαμπρό μέλλον, και στις δύο πλευρές του Αιγαίου!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: