Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων: Συνεχίζουμε!

Χαιρετίζουμε το 75% περίπου των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων που συμμετείχε στην απεργία στις 9 Ιουνίου, δηλώνοντας έτσι την αντίθεσή του στο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία και στη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, ζητώντας σύγχρονους όρους υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.

Χαιρετίζουμε το 75% περίπου των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων που συμμετείχε στην απεργία στις 9 Ιουνίου, δηλώνοντας έτσι την αντίθεσή του στο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία και στη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, ζητώντας σύγχρονους όρους υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία. Χαιρετίζουμε όσους εκπαιδευτικούς έκαναν δική τους υπόθεση την προσπάθεια αυτή και όσους γονείς στάθηκαν στο πλευρό μας στον κοινό αγώνα γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών.

Συνεχίζουμε. 

Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, που ψηφίζεται το νομοσχέδιο, στη  1:00 το μεσημέρι, δείχνουμε την αντίθεσή μας στην Πλατεία Αγίου Κηρύκου. Την ίδια μέρα στις 8:00 το απόγευμα  στην Πλατεία Ευδήλου συμμετέχουμε στην Κινητοποίηση Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα με απαίτηση να μην πληρώσουν τα βάρη της κρίσης οι εργαζόμενοι, ενημερώνοντας και για τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας.

Την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 συμμετέχουμε στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας . Η συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ικαρίας αρχίζει στις 11:00 το πρωί, αλλά ο σύλλογός μας θα παρευρεθεί στις 11:30. Για τον λόγο αυτό κηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας μιας ή δύο ή τριών ωρών για όποιον συνάδελφο χρειαστεί, ώστε να μπορέσουμε να παρευρεθούμε.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: