Πρωτοβουλίες Φοιτητικών Συλλόγων Αθήνας για την αυριανή Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη!
Δυναμώνουμε τη φωνή μας!
Τώρα ουσιαστικά μετρά υπεράσπισης της υγείας του λαού!

Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας στηρίζουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις των εργαζομένων αύριο 7 Απρίλη Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία, τον αγώνα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, των Σωματείων των Υγειονομικών, της ΟΕΝΓΕ για την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Τουρκικών Σπουδών, Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής και Νέων Εστιών του ΕΜΠ, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), ΣΕΤ, ΣΕΤΠ του ΠΑΔΑ συγκεντρώνουν υπογραφές για τις διεκδικήσεις τους ηλεκτρονικά. (Δείτε εδώ) 

Επίσης, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΕΤ, ΣΕΤΠ, ΣΕΥΠ του ΠΑΔΑ, ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΑΣΠΑΙΤΕ και ο ΦΣ του Γεωπονικού θα διεξάγουν εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου την Τετάρτη 8 Απρίλη από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Εθελοντική αιμοδοσία τις επόμενες εβδομάδες προγραμματίζουν οι Σύλλογοι του ΕΚΠΑ στο κτίριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια και αποφάσεις έχουν πάρει ως τώρα οι ΦΣ:  Φιλοσοφικής, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού – Αρχαιολογικού,  Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Τουρκικών Σπουδών, Οικονομικού, ΕΜΜΕ, Νομικής, Φυσικού, Φαρμακευτικής, Πληροφορικής.

Αντίστοιχη πρωτοβουλία αιμοδοσίας θα πάρουν o ΦΣ του Παντείου και οι ΦΣ Αρχιτεκτονικής, Τοπογράφων, Ναυπηγών, Χημικών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών. ΗΜΜΥ και Νέων Εστιών του ΕΜΠ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: