Πονάμε για όσα συμβαίνουν στις γειτονιές μας και είναι ώρα να ξυπνήσουμε! – Κινητοποίηση ενάντια στην καταστολή στη Ν. Σμύρνη

Μες στους 11 προσαχθέντες είναι και μια αναπληρώτρια δασκάλα στο 7ο Δ.Σ Νέας Σμύρνης. Έχουν απαγγελθεί ψεύτικες κατηγορίες «βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, απλή σωματική βλάβη τετελεσμένη από κοινού, εξύβριση κατά συναυτουργία, παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και αντίσταση κατά της αρχής», ενώ «copy paste» τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι 11 συλληφθέντες.

Δεκάδες μαζικοί φορείς απευθύνουν μαζικό κάλεσμα για την απογευματινή κινητοποίηση στη Ν. Σμύρνη. Δημοσιεύουμε μεταξύ πολλών άλλων το κάλεσμα που λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από το Συντονιστικό Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, που αναδεικνύει την υπόθεση μιας από τους 11 συλληφθέντες, που είναι αναπληρώτρια δασκάλα.

Μέσα στους 11 προσαχθέντες των χθεσινού κρεσέντο βίας της κρατικής ένστολης αλητείας είναι και μια αναπληρώτρια δασκάλα στο 7ο Δ.Σ Νέας Σμύρνης. Έχουν απαγγελθεί ψεύτικες κατηγορίες «βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, απλή σωματική βλάβη τετελεσμένη από κοινού, εξύβριση κατά συναυτουργία, παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και αντίσταση κατά της αρχής», ενώ «copy paste» τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι 11 συλληφθέντες. Τι γύρευε μέρα μεσημέρι Κυριακής στην πλατεία; Μήπως η Ν. Σμύρνη είναι κοντά στα Εξάρχεια; Όχι απέχουν χιλιόμετρα. Μην απορούμε. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά σε γειτονιές που τις έχουν στιγματίσει ως κακόφημες για να αυθαιρετούν ανενόχλητοι. Αλλά το όργιο βίας, οι προσαγωγές, οι συλλήψεις με ψεύτικες κατηγορίες που απλώνεται σε κάθε γειτονιά, που μπορεί να ξεσπάσει σε κάθε έναν και κάθε μια από εμάς, αποτελεί για την κυβέρνηση θεμελιώδη πολιτική της, με στόχο τον εκφοβισμό, το φόβο και τη σιωπή η οποία εκφράζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Η συναδέλφισσά μας ήταν απλά περαστική! Της έχουν φορτώσει τόσες ανυπόστατες κατηγορίες με το έτσι θέλω. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες! Έκαναν το «λάθος» να βρίσκονται στην πλατεία, έκαναν το λάθος το παρουσιαστικό τους να μοιάζει «κάπως», έκαναν το λάθος να είναι νεολαίοι!
Θέλουν να το εμπεδώσουμε. Είμαστε σύγχρονοι δούλοι. ΣΠΙΤΙ- ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ. ΠΟΝΑΜΕ για όσα συμβαίνουν στις γειτονιές μας και ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ.
 
Απαιτούμε
Να αποσυρθούν όλες οι ψεύτικες κατηγορίες για τους συλληφθέντες.

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πλ. Ν. Σμύρνης Τρίτη 6:30μ.μ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: