Οι μαθητές δεν κάθονται στα αυγά τους…

Οι μαθητές δείχνουν πως δε μασάνε από εκβιασμούς, καταστολή και παχιά λόγια, ξεγυμνώνοντας την κυβέρνηση και όσους τους λοιδορούν

Τους απειλούν με απουσίες, τους λοιδορούν ως τεντιμπόηδες, τους στέλνουν τα ΜΑΤ για να διαλύσουν την πορεία τους, αλλά αυτοί εκεί, πάντα παρόντες στο μάθημα του αγώνα, γεμίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, ζητώντας το αυτονόητο: την προστασία της υγείας τους.

Η σημερινή κινητοποίηση είχε παλμό, εφευρετικά συνθήματα (με μάσκες-παγουρίνο δε βγαίνει η πανδημία, δώστε λεφτά για την παιδεία) χιλιάδες μαθητές και στο πλευρό τους γονείς, εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Και προφανώς την αστυνομία να περιμένει στο τέλος για να παίξει το γνωστό έργο με τους γνωστούς άγνωστους και να επιχειρήσει να διαλύσει τη διαδήλωση με το πρόσχημα της ρίψης κάποιων μολότοφ.

Αλλά όσα μέσα και αν μεταχειριστεί η κυβέρνηση και η άθλια πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,οι μαθητές έχουν αποδείξει πως δε μασάνε, ούτε από παχιά λόγια ούτε από εκβιασμούς και καταστολή. Κάθε τους κινητοποίηση αποπνέει υγεία και αξιοπρέπεια, αφήνοντας έκθετους τους υβριστές τους (όπως ο βουλευτής της ΝΔ Καλιάνος που τους αποκάλεσε αλητάκια) και ξεγυμνώνοντας την κυβέρνηση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: