Μη μας πάρει η δεξιά την κατάργηση του ασύλου λέει η πρωταθλήτρια των μνημονίων Τζάκρη

Η προοδευτική συμμαχία και το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής περνάει μέσα από την κατάργηση του ασύλου.

Η βουλευτής που έχει το άχαστο σερί τρία στα τρία στα μνημόνια, χαράζει το δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα για το ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να καταργηθεί το άσυλο. Μιλώντας στο “Κόκκινο”, η Τζάκρη έδειξε το μονοπάτι της αρετής στους συντρόφους της, λέγοντας πως: “Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό.” Μα δεν τα λέει έκτακτα η κυρία Θοδώρα μας; Που προσθέτει μετά προς επίρρωση των επιχειρημάτων της και την χιλιοειπωμένη ανοησία μεγατόνων, ότι το άσυλο καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών, αγνοώντας (;) ότι σε κακουργήματα, όπως είναι η διακίνηση ναρκωτικών, η αστυνομία μπορεί να επεμβαίνει αυτεπάγγελτα.

Ένα σατανικό κόλπο για την αναχαίτιση της δεξιάς είναι να της κλέψεις βασικά σημεία του προγράμματος της για να μην της αφήσεις χώρο να κερδίσει τον κόσμο με βάση αυτά. Το έκανε, με επιτυχία όπως μακροπρόθεσμα αποδείχτηκε και η δεξιά προς την ακροδεξιά, όταν πχ. ο Δένδιας ζητούσε εμφατικά να μη χαριστεί ο Μεταξάς στη Χρυσή Αυγή.

Μαζί με την ενίσχυση του δικομματισμού, όλα μυρίζουν την επιστροφή στην κανονικότητα των happy 90ς, όταν η ΝΔ κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ πως της κλέβει το πρόγραμμα. Η Τζάκρη πρωτοπορεί, δείχνει το δρόμο για τους άλλους, που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τέτοιες τομές, θέλουν κάποια αριστερά  φύλλα συκής για να καλύψουν τη γύμνια τους και τις ομοιότητες με τη νέα κυβέρνηση. Γι’ αυτό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα πάνελ ανταγωνίζονται στα απεταξάμην τη Θοδώρα όταν ρωτώνται για το θέμα, αλλά η μοναξιά του λαγού της πρωτοπορίας  δε θα είναι αιώνια.

Η προοδευτική συμμαχία και το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής περνάει μέσα από την κατάργηση του ασύλου, αυτής της αγκύλωσης της μεταπολίτευσης, που εμποδίζει τα πανεπιστήμιά μας από το να γίνουν πλήρως παραρτήματα μεγάλων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην οικονομική απογείωση της χώρας.

Την επόμενη φορά που θα σας ρωτήσει κάποιος συριζαίος αν θεωρείτε πως είναι ίδια κόμματα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίστε του διακριτικά πλην επίμονα τις δηλώσεις αυτές. Όχι, ό,τι θα νιώσουν, αλλά τουλάχιστον μπας και πειστούν να πουλήσουν τρελίτσα κάπου αλλού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: