Μαθητές Λάρισας: – Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται, κάτω τα χέρια από τους μαθητές, όλοι στους δρόμους!

Το «παράπτωμα» αυτών των παιδιών ήταν ότι αποφάσισαν να αγωνιστούν για τα αιτήματά τους και να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τους. Η προσαγωγή τους έγινε με πρόσχημα να μη γίνει καμία ζημιά στο σχολείο. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, μας θέλουν να καθόμαστε στ’ αυγά μας και να μην αγωνιζόμαστε.

Οι μαθητές της Λάρισας βγαίνουν στο δρόμο, για να υπερασπιστούν τους προσαχθέντες συμμαθητές τους, το δικαίωμα να αγωνίζονται και τα δίκαια αιτήματά τους. Το κάλεσμά τους αναφέρει τα εξής.

Χθες το μεσημέρι, 24/09/2019, αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο 7o ΕΠΑΛ Λάρισας και προσήγαγαν 10 συμμαθητές μας. Το «παράπτωμα» αυτών των παιδιών ήταν ότι αποφάσισαν να αγωνιστούν για τα αιτήματά τους και να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τους. Η προσαγωγή τους έγινε με πρόσχημα να μη γίνει καμία ζημιά στο σχολείο. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, μας θέλουν να καθόμαστε στ’ αυγά μας και να μην αγωνιζόμαστε.

ΔΕΝ θα τους περάσει!
ΔΕΝ θα τους κάνουμε την χάρη!

Όλοι οι μαθητές της Λάρισας, αύριο 26 Σεπτεμβρίου, κατεβαίνουμε σε πορεία, στην Κεντρική Πλατεία, στις 10:00 π.μ.. Απαιτούμε να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία στους συμμαθητές μας. Απαιτούμε εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας!

Μαθητές και Μαθήτριες Λάρισας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: