«Κυρία Κεραμέως έχετε ήδη κατακτήσει μια θέση στην καρδιά μας, δίπλα σε αυτήν του κ. Γαβρόγλου» – Δυο μήνες χωρίς φυσικό το 59ο ΓΕΛ Αθήνας

Δύο μήνες σχεδόν μετά την έναρξη των μαθημάτων, τα κενά εκπαιδευτικών σε πολλά σχολεία προκαλούν αγανάχτηση σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σχεδόν δυο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, τα κενά εκπαιδευτικών σε πολλά σχολεία προκαλούν αγανάχτηση σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Δηλώσεις της υπουργού Παιδείας όπως ότι «τα κενά αυτή τη στιγμή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι ήδη λιγότερα από πέρυσι και στην Πρωτοβάθμια παρεμφερή» δεν μπορούν να ωραιοποιήσουν την απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί και μάλλον προκαλούν μεγαλύτερη αγανάχτηση.

Γονείς του 59ου ΓΕΛ στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτύρονται για την έλλειψη φυσικού από το σχολείο, δυο σχεδόν μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και απευθυνόμενοι στην υπουργό Παιδείας σημειώνουν τα εξής:

Κοντεύουν δυο μήνες και οι 56 μαθητές της Α λυκείου του 59 ΓΕΛ στα Α. Πατήσια της Αθήνας δεν έχουν διδαχθεί ούτε μια ώρα φυσικής. Απευθυνόμαστε στην κυρία υπουργό ρωτώντας:

Έτσι εννοεί την «κανονικότητα»;

Έτσι αντιλαμβάνεται το δικαίωμα των παιδιών στη γνώση;

Έτσι προάγει το Δημόσιο σχολείο;

Έτσι αποδυναμώνει τα φροντιστήρια;

Εμείς, αν και απλοί γονείς, ξέρουμε ποια είναι η λύση στο πρόβλημα: Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών.

Κυρία Κεραμέως έχετε ήδη κατακτήσει μια θέση στην καρδιά μας, δίπλα σε αυτήν του κ. Γαβρόγλου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: