ΚΝΕ: Η ΔΑΠ ας αναζητήσει τα τάγματα εφόδου στα ψηφοδέλτιά της

Η παράταξη που είναι συνώνυμη με τα κυκλώματα αντιγραφών, τα ρουσφέτια, τη διαπλοκή και τους εκβιασμούς στα Πανεπιστήμια, που εδώ και ένα χρόνο δίνει μάχη για κλειστές σχολές, τολμάει να ταυτίσει τους φοιτητές που αγωνίζονται με τα τάγματα εφόδου των ναζί!

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, που απαντά στην άθλια ανακοίνωση της ΔΑΠ, με την οποία υπερασπίζεται το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη και κάνει λόγο για “κόκκινα τάγματα εφόδου”.

«Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η παράταξη που είναι συνώνυμη με τα κυκλώματα αντιγραφών, τα ρουσφέτια, τη διαπλοκή και τους εκβιασμούς στα Πανεπιστήμια, που έχει τεράστια ευθύνη για τον εκφυλισμό και την υποβάθμιση των σπουδών των φοιτητών, που εδώ και ένα χρόνο δίνει μάχη για κλειστές σχολές, τολμάει σε μια άθλια ανακοίνωση υπεράσπισης του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, να ταυτίσει τους φοιτητές που αγωνίζονται για σπουδές και ζωή με δικαιώματα με τα τάγματα εφόδου των ναζί!

Τα τάγματα εφόδου ας τα αναζητήσει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ψηφοδέλτιά της που φιλοξενούσε μέλη και υποστηρικτές της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής και σε όλους τους μπράβους που κατά καιρούς έχει φέρει στις σχολές.

Όση προσπάθεια κι αν κάνουν να ταυτίσουν τους φοιτητικούς συλλόγους με ενέργειες ύποπτες και εχθρικές στο φοιτητικό κίνημα θα αποτύχουν.

Το νομοσχέδιο-σκούπα της κυβέρνησης, που σαρώνει ό,τι δικαίωμα είχε απομείνει στους φοιτητές, θα μείνει στα χαρτιά!»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: