ΚΚΕ: Να αφαιρεθεί το όνομα του Κασιδιάρη από τη λίστα “αξιόλογων αποφοίτων” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

Το όνομά του δεν έχει καμία θέση δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, απόφοιτους του Πανεπιστήμιου. Ζητάμε την παρέμβασή σας στην υπηρεσία της Google ώστε στην αναζήτηση “αξιόλογοι απόφοιτοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών”  να μην εμφανίζεται.

Η ΚΟ Γεωπονικού του ΚΚΕ ζητάει από τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το όνομα του κατάδικου Η. Κασιδιάρη να αφαιρεθεί από τη λίστα με τους “αξιόλογους απόφοιτους του ιδρύματος”. Το κείμενο της ανοιχτής επιστολής έχει ως εξής.

«Κύριε πρύτανη,

Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του έκρινε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ανάμεσα στους καταδικασμένους της ηγεσίας της συμπεριλαμβάνεται και ο ναζιστής Κασιδιάρης Ηλίας, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κομματική Οργάνωση Γεωπονικού του ΚΚΕ ζητά την παρέμβαση σας στην υπηρεσία της Google προκειμένου κατά την αναζήτηση “αξιόλογοι απόφοιτοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών” στον ιστό αναζήτησης της Google να μην εμφανίζεται το όνομα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη. Το όνομα αυτού δεν έχει καμία θέση δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, απόφοιτους του Πανεπιστήμιου.

Με εκτίμηση,

Κομματική Οργάνωση Γεωπονικού του ΚΚΕ».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: