Η πρώτη δια ζώσης διάλεξη στην ΑΣΟΕΕ!

Η Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών της ΑΣΟΕΕ διοργάνωσε το πρώτο δια ζώσης μάθημα στο Πεδίο του Άρεως, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να νιώσουν ΞΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Η Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών της ΑΣΟΕΕ διοργάνωσε χτες το πρώτο δια ζώσης μάθημα, στο Πεδίο του Άρεως, με τη διάλεξη του Τρύφωνα Λεμοντζόγλου, μεταδιδακτορικού φοιτητή στην Εφαρμοσμένη Οικονομική Ιστορία στο ΕΜΠ και ένα διαφορετικό μάθημα Οικονομετρίας.

Μεταξύ άλλων, ο Τρ. Λεμοντζόγλου είπε:

Δεκάδες ερευνητές/τριες και διδάσκοντες/ουσες απ’ όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι φοιτητές/τριες εδώ και πάνω από 1 χρόνο, διεκδικώντας το άνοιγμα των σχολών τους με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης. Η ομαλή λειτουργία του διδακτικού και ερευνητικού έργου στα Πανεπιστήμια δεν εξασφαλίζεται με τους φοιτητές/τριες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, αλλά με την άμεση επιστροφή τους στις σχολές τους. Όπως έχει ήδη πράξει (και συνεχίζει να πράττει) πλήθος συναδέλφων/σων, βρίσκομαι και γω με τη σειρά μου σήμερα στην ΑΣΟΕΕ, προκειμένου να συμβάλλω στη διεξαγωγή του πρώτου δια ζώσης μαθήματος για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Φοιτητών της ΑΣΟΕΕ. Έχοντας υπάρξει και ο ίδιος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, νιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι πλάι στους αυριανούς μας συναδέλφους/σσες που όχι δε σκύβουν το κεφάλι και δεν τρομοκρατούνται από τις κυβερνητικές απειλές, αλλά αντίθετα εντείνουν τους αγώνες τους διεκδικώντας τη μόρφωση και τη ζωή που τους αξίζει.

Μπορείτε να δείτε και τη σχετική ανάρτηση της Επιτροπής Αγώνα Φοιτητών.

Σήμερα πραγματοποιήσαμε την 1η δια ζώσης διάλεξη μετά από 1 χρόνο! Συνεχίζουμε πιο δυναμικά το επόμενο διάστημα!
❗Να…

Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών ΑΣΟΕΕ στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: