Χωρίς ρεύμα επί ώρες οι Φοιτητικές Εστίες – Μπλόκαρε η “τηλεκπαίδευση” στο ΕΚΠΑ! – Σιγή ιχθύος από την Πρυτανεία

Τα διάφορα τμήματα του ΕΚΠΑ ενημερώνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες πως δεν λειτουργούν τα συστήματα, η εκπαιδευτική διαδικασία έχει μπλοκάρει, οι εστίες δεν έχουν ρεύμα και η Πρυτανεία βρίσκεται σε μια άβολη σιωπή τόσο στο εσωτερικό του πανεπιστημίου, όσο και προς τα έξω. Η ηλεκτροδότηση επανήλθε μόλις πριν από λίγα λεπτά

Όπως μεταδίδει η επίσημη σελίδα των φοιτητών της Εστίας του ΕΚΠΑ, οι Εστίες παραμένουν εδώ και ώρες από χτες το βράδυ χωρίς ρεύμα, ενώ παράλληλα έχει μπλοκάρει και η εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς έχει τεθεί εκτός και ο server του Ιδρύματος, που βρίσκεται στο Τμήμα Πληροφορικής, εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Παρόλα αυτά, επικρατεί μια ύποπτη σιωπή γύρω από το θέμα, τόσο από τις υπεύθυνες Πρυτανικές Αρχές, όσο και από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Αντιγράφουμε όσα μεταδίδει-καταγγέλλει η σχετική ανάρτηση.

Χθες το βράδυ, περίπου κατά την 1 η ώρα διακόπηκε το ρεύμα πιθανόν λόγω κάποιας βλάβης στην Πανεπιστημιούπολη. Μέχρι στιγμής στις φοιτητικές εστίες δεν έχουμε ρεύμα, ενώ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση απο διοίκηση ή/και ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.

Ειναι σημαντικό να αναφερθεί πως εντός της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται και ο σέρβερ του ΕΚΠΑ ο οποίος είναι στην πληροφορική. Αυτό σημαίνει πως δεν λειτουργούν τα πανεπιστημιακά email, το eclass, τα δίκτυα πανεπιστημιακών νοσοκομείων κ.ο.κ. λειτουργίες που φιλοξενούνται στον σέρβερ.

Κοινοποιήστε το θέμα γιατί δεν έχει βγει καμία είδηση, τα διάφορα τμήματα του ΕΚΠΑ ενημερώνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες πως δεν λειτουργούν τα συστήματα, η εκπαιδευτική διαδικασία έχει μπλοκάρει, οι εστίες δεν έχουν ρεύμα και η Πρυτανεία βρίσκεται σε μια άβολη σιωπή τόσο στο εσωτερικό του πανεπιστημίου, όσο και προς τα έξω.

 

Χθες το βράδυ, περίπου κατά την 1 η ώρα διακόπηκε το ρεύμα πιθανόν λόγω κάποιας βλάβης στην Πανεπιστημιούπολη. Μέχρι…

Δημοσιεύτηκε από HomoEstiacus στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Υγ: η ηλεκτροδότηση επανήλθε μόλις πριν από λίγα λεπτά, χωρίς να υπάρξει στο ενδιάμεσο η παραμικρή ενημέρωση στους φοιτητές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: