Οι μετανάστες το Πάσχα σουβλίζουν σκύλους... - Ρατσιστικό παραλήρημα από τον αντιδήμαρχο Ναυπλίου

Οι μετανάστες το Πάσχα σουβλίζουν σκύλους… – Ρατσιστικό παραλήρημα από τον αντιδήμαρχο Ναυπλίου

Ποιος είναι ο Ραφαήλ Μπαρού με το ρατσιστικό παραλήρημα περί μεταναστών που «σουβλίζουν σκύλους».

Μπορεί ο αντιδήμαρχος του Ναυπλίου να είναι παντελώς άγνωστος, έξω από το νομό Αργολίδας, έχει όμως απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την δράση του.

Ο κ. Μπαρού, εκτός από αντιδήμαρχος Ναυπλίου, είναι ακόμα και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της περιοχής εδώ και 27 χρόνια! Νωρίτερα ήταν γενικός γραμματέας της ΔΑΚΕ Ναυπλίου (συνδικαλιστικής παράραταξης της ΝΔ) για περίπου 6 χρόνια.

Ο Ραφαήλ Μπαρού εκτός από την πρόσφατη εμετικά ρατσιστική και ξενοφοβική αποστροφή του λόγου του στο Δημοτικό Συμβούλιο περί μεταναστών που «σουβλίζουν σκύλους», έχει πρόσφατα απασχολήσει και πάλι.

Κι αυτό γιατί ήταν ο μοναδικός… παράγοντας της πόλης που δέχθηκε να συναντηθεί με τον υπόδικο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, πρώην Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό στην περιοδεία του τελευταίου στην Αργολίδα.

Η συνάντηση ήταν βέβαια μιας πρώτης τάξης ευκαιρία «ξεπλύματος» των απομονωμένων Χρυσαυγιτών, οι οποίοι και την πρόβαλλαν στον ιστότοπό τους με πηχυαίους τίτλους: «Περιοδεία υποψήφιου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στην Αργολίδα & συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου».

Για τον Ραφαήλ Μπαρού, η Χρυσή Αυγή δεν είναι όπως φαίνεται εγκληματική οργάνωση γι αυτό και μπορεί να συναντηθεί με στελέχη της. Αντίθετα «εγκληματική οργάνωση» ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου έχει χαρακτηρίσει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, μετά τις παρεμβάσεις του τελευταίου για την εκκαθάριση της ΓΣΕΕ και των Εργατικών Κέντρων από νόθους και εργοδότες συνδικαλιστές.

Μάλιστα το ΠΑΜΕ κατήγγειλε τον… ισόβιο πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου πως επιστράτευσε σεκιούριτι στο πρόσφατο συνέδριο του ΕΚ, οι οποίοι έκαναν «face control» στην είσοδο.

reader.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: