Οι απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης για την αναποτελεσματικότητά της στην διαχείριση του χιονιά

Το παιχνίδι αποδεικνύεται στημένο και θα είναι πάντα στα μέτρα τους, αν ο λαός δεν τους χαλάσει την σημαδεμένη από χρόνια παρτίδα.

Δίνουμε παρακάτω αποσπάσματα από την εκτός Ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31 Γενάρη 2022 για τον “ΧΙΟΝΙΑ” και την διαχείριση της κατάστασης από την Δημοτική Αρχή, (αλλά και ολόκληρη την 7ωρη συνεδρίαση για όποιον θα μπορέσει να κάτσει να την δει) για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα των μεγάλων ελλείψεων της πολιτικής προστασίας στην πόλη και στο κράτος.

Ελλείψεων διαχρονικών και πλήρως συνειδητών από την μεριά κυβερνήσεων και Τοπικής Διοίκησης αφού η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού λογαριάζεται είτε ως κόστος είτε ως πεδίο για μπίζνες εργολάβων.

Ελλείψεων που προσδιόρισαν εντέλει και την πλήρη αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής, τις μέρες του χιονιά.

Συνθήκες που η φθηνή επικοινωνία των social media δεν “φτουράει” και έπρεπε να αναμετρηθεί με ζωτικά λαϊκά προβλήματα και ανάγκες που καθώς αποδεικνύεται  είναι μακριά από το όραμα και το μπόι της.

Όποιος επίσης επιμείνει να δει τα video, θα εντοπίσει την φαιδρότητα της μεγάλης μερίδας της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που ενώ γνωρίζει και διαχειρίστηκε την ανυπαρξία δομών και ανθρώπων στο Δήμο και στο Κράτος και στο κρίσιμο ζήτημα της πολιτικής προστασίας λεονταρίζει ανέξοδα εντός των τειχών της πόλης, ενώ αντιθέτως “Ποιεί την Νήσσαν”, απέναντι σε κράτος και κυβερνήσεις που κρατάνε συνειδητά ανοχύρωτη την ζωή, την υγεία  και την περιουσία του λαού.

Το παιχνίδι αποδεικνύεται στημένο και θα είναι πάντα στα μέτρα τους, αν ο λαός δεν τους χαλάσει την σημαδεμένη από χρόνια παρτίδα.

Τα βίντεο

Ολόκληρη η Συνεδρίαση από το LOCALTV I:

Αποσπάσματα για ευκολότερη παρακολούθηση

Δήμαρχος – Εισήγηση για τον χιονιά:

Ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Απαντήσεις από Σεφτελή, Αντζινά, Χατζηδάκη:

Τοποθέτηση της Τασίας Τσατσούλη:

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: