Ο Νίκος Παππάς έφτιαξε γήπεδο μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο 27χρονος άσος ανέλαβε προσωπικά όλα τα έξοδα κατασκευής του γηπέδου, δίνοντας μια ανάσα και μια χαραμάδα στους κρατούμενους. Αυτό που δεν έκαναν δηλαδή η Πολιτεία και η “ευαίσθητη” σε τέτοια θέματα Κυβέρνηση.

Μπορεί το δημοσιογραφικό συνάφι να τον θεωρεί προβληματικό κι απροσάρμοστο, αλλά ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία του, εντός κι εκτός γηπέδων. Λέγοντας εκτός γηπέδων, δεν εννοούμε μόνο όσα πετυχημένα λέει μπροστά στις κάμερες, αλλά κυρίως όσα κάνει πίσω απ’ αυτές.

Πρόσφατο παράδειγμα η πρωτοβουλία του Παππά να αναλάβει προσωπικά όλα τα έξοδα για να φτιάξει ένα γήπεδο μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού και να δώσει στους κρατούμενους μια χαραμάδα ζωής. Ό,τι δεν κάνει δηλαδή η Πολιτεία και η -τόσο “ευαίσθητη” στον τομέα των δικαιωμάτων- κυβέρνηση, που τους αφήνουν να μαραζώνουν και να… σωφρονίζονται.

Ο Παππάς δεν ήθελε να γίνει γνωστή η κίνηση αυτή -κι αυτό τον τιμά ιδιαίτερα- αλλά η είδηση διέρρευσε και είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς τα εγκαίνια του γηπέδου αναμένεται να γίνουν την άλλη βδομάδα. Κατάφερε μάλιστα να επισκιάσει την αυλαία της Basket League και το σημερινό ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ, αφού τα πιο σημαντικά καλάθια-γκολ στη ζωή μπαίνουν εκτός γηπέδου -όσο κλισέ ή ηθικοπλαστικό κι αν ακούγεται…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: