O Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου τίμησε τους 200 της Καισαριανής (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στο STUDIO η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Από τη γη στον ουρανό», παρουσία του Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου. Νωρίτερα ο κομμουνιστής δήμαρχος επισκέφτηκε το Σκοπευτήριο και το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή.

Πραγματοποιήθηκε χτες στον κινηματογράφο STUDIO η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Από τη γη στον ουρανό», που είχε αναγγελθεί στα πλαίσια της επίσκεψης στη χώρα μας αντιπροσωπείας από την πόλη Ντερσίμ της Τουρκίας, με επικεφαλής τον κομμουνιστή δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου, προσκεκλημένοi της New Star.

Την προβολή του ντοκιμαντέρ ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Παντείου Πανεπιστήμιου (ερμήνευσε τον Ύμνο της Διεθνούς στα Ελληνικά και Τουρκικά), και Ελλήνων, Τούρκων και Κούρδων καλλιτεχνών που ερμήνευσαν  τραγούδια φιλίας και αλληλεγγύης. Παράλληλα στον χώρο του κινηματογράφου λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής του Γιασάρ Ντεμίρ.

Ο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη 17 του Σεπτέμβρη. Το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου κατέθεσε λουλούδια στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή.

Το ντοκιμαντέρ «Από τη γη στον ουρανό» προβάλλεται από σήμερα Πέμπτη στους κινηματογράφους STUDIO και Μικρόκοσμος.

Ακολουθούν εικόνες από την επίσκεψη του Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου στην Καισαριανή:

O Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου με τον επικεφαλής της New Star Βελισσάριο Κοσσυβάκη, στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή.

 

O Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου καταθέτει λουλούδια στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: