Ο δήμος Πατρέων συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, συναντήθηκε στο Δημαρχείο, με την Kristiana Veliu, Πρόεδρο του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών και της μετέφερε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ολόκληρου του Πατραϊκού λαού.

Ο Δήμος Πατρέων, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον λαό της Αλβανίας, που δοκιμάζεται από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, ξεκινά την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης: Κλινοσκεπάσματα, επίδεσμοι, βαμβάκι, γάζες και ελαστικές γάζες, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν συντονισμένα, σχολεία και οι υπηρεσίες του Δήμου.

Κάνουμε έκκληση στον λαό της Πάτρας, τους Μαζικούς Φορείς, τους Συλλόγους και τα Σωματεία, να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η αλληλεγγύης μας σε αυτές τις τραγικές ώρες που βιώνει ο γειτονικός λαός, αποτελεί χρέος για τον καθένα μας.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοραή 5 (έναντι του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα) 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με την Kristiana Veliu, Πρόεδρο του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών και της μετέφερε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ολόκληρου του Πατραϊκού λαού.

Παράλληλα, την ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του Δήμου, που ξεκινά σήμερα και αφορά συγκέντρωση βοήθειας για τον λαό της Αλβανίας, που χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: