Ο Δήμος Πατρέων μπροστάρης στον αγώνα ενάντια στην ανεργία – Συγκέντρωση με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην ανεργία! Παλεύουμε για Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα! Κλιμακώνουμε τη δράση μας, ιδιαίτερα σήμερα που η ανεργία και η φτώχεια έχουν φωλιάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην ανεργία! Παλεύουμε για Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα!

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή, την Πέμπτη 15 Ιούλη, 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Διεκδικούμε:

Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα

Κατάργηση των προγραμμάτων της φτώχειας και της μιζέριας που ανακυκλώνουν την ανεργία.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

Αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και πλήρη κάλυψη από το κράτος όλων των αναγκών του Δήμου.

Παράταση του σημερινού προγράμματος του ΟΑΕΔ μέχρι το τέλος του 2021, λόγο και των αυξημένων αναγκών της πανδημίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, ανεξαρτήτου σχέσης και χρόνου εργασίας, να αμείβονται με βάση το μισθολόγιο του δημοσίου.

Επίδομα ανεργίας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όσο καιρό διαρκεί η ανεργία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, να συνεχίσουν τον αγώνα τους, να κλιμακώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, τον Αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα.

Ιδιαίτερα, καλούμε όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δήμος μας. Όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια, μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με αφορμή την πανδημία.  Δεν είστε ούτε «ωφελούμενοι» και αναλώσιμοι, ούτε αριθμοί μιας μίζερης στατιστικής. Στελεχώσατε κρίσιμες υπηρεσίες του Δήμου που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές αυξημένες λαϊκές ανάγκες, λόγω της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησής τους από την κυβέρνηση.

Μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, την μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα και συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την πορεία και συγκέντρωση στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, τις δεκάδες συγκεντρώσεις στις γειτονιές, αλλά και στους μεγάλους αγώνες, τις απεργίες και κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ζωής και της δουλειάς της εργατικής τάξης. Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίζουμε! Κλιμακώνουμε τη δράση μας, ιδιαίτερα σήμερα που η ανεργία και η φτώχεια έχουν φωλιάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για πιο μεγάλους, πιο μαζικούς, πιο αποφασιστικούς αγώνες. Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις μας!

(Φωτ. Αρχείου)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: