Νέα μεθόδευση της διοίκησης Παχατουρίδη: Ακύρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για φιμώσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας

Η κατρακύλα της Διοίκησης Παχατουρίδη που σκοπό έχει την απόλυση 14 εργαζομένων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Περιστερίου συνεχίστηκε σήμερα με ένα νέο επίτευγμα: ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (!!!) στο οποίο θα συζητιόνταν η επικύρωση των απολύσεων.

Η κατρακύλα της Διοίκησης Παχατουρίδη που σκοπό έχει την απόλυση 14 εργαζομένων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Περιστερίου συνεχίστηκε σήμερα με ένα νέο επίτευγμα: ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (!!!) στο οποίο θα συζητιόνταν η επικύρωση των απολύσεων.

Ο πρόεδρος του ΔΣ επικαλέστηκε τα υγεονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊο για να ματαιώσει τη συνεδρίαση.

Τους πείραξε που ήθελε να μιλήσει έστω και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων στη συνεδρίαση, όπως τους προτάθηκε.

Δεν τους πειράζει όμως που αφήνουν χωρίς προσωπικό τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσα στη έξαρση της πανδημίας.

Ο λαός του Περιστερίου πρέπει να γνωρίζει:

Η επικίνδυνη «απόφαση» του ΔΣ του νομικού προσώπου με την οποία απολύονται οι 14 εργαζόμενες, εκτός από καταγέλαστη, είναι άκυρη και παράνομη. Δεν έγινε ποτέ συνεδρίαση. Δεν επικυρώθηκε ποτέ από δημοτικό συμβούλιο. Οι εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς διατηρούν τα πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Πρέπει να παρουσιαστούν στη δουλειά τους και παρανόμως αυτό δεν τους επιτρέπεται.

Καλούμε την δημοτική αρχή να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου «δια περιφοράς». Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος επωμίζεται τεράστια ευθύνη με την αποδοχή των κάθε είδους αυθαίρετων αποφάσεων που βαραίνουν αποφασιστικά στη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα σταματήσουμε τις παράνομες απολύσεις.

Σημείωση: Στη φωτογραφία οι “επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία” απολυμένες εργαζόμενες

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: