«Μόνοι τους και Όλοι μας» – Στις 18 Μάη ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ!

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να στηρίξουν την Πανσπουδαστική ΚΣ, τη δεύτερη δύναμη πανελλαδικά, το ψηφοδέλτιο με το οποίο συμμετέχουν στις φοιτητικές εκλογές χιλιάδες αγωνιστές φοιτητές, ανάμεσά τους και τα μέλη της ΚΝΕ

Στις 18 Μάη θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, στις εκατοντάδες Σχολές και Τμήματα πανελλαδικά, οι φοιτητικές εκλογές. Θα στηθεί, δηλαδή, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια, η μεγαλύτερη κάλπη της νέας γενιάς!

Στα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ συμμετέχουν χιλιάδες αγωνιστές φοιτητές, ανάμεσά τους και τα μέλη της ΚΝΕ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πανσπουδαστική ΚΣ:

«Την Τετάρτη 18 Μάη θα διεξαχθούν φέτος οι φοιτητικές εκλογές. Μετά από τρία χρόνια οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων και να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης και ενίσχυσης του αγώνα για τα δικαιώματά τους που βρίσκονται στο στόχαστρο όλων των κυβερνήσεων.

Εδώ και ένα μήνα οι εκλεγμένοι με την “Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας” πρωτοστάτησαν με κάθε τρόπο για να διασφαλιστεί ότι θα πραγματοποιηθούν φέτος οι φοιτητικές εκλογές, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης και τις μεθοδεύσεις της ΔΑΠ να υπονομεύσουν τη διεξαγωγή τους.

Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, σε όλη την Ελλάδα, να πάρουν στα χέρια τους τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών στις 18 Μάη! Να συμμετάσχουν μαζικά και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της “Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας”».

Η ΚΝΕ καλεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να στηρίξουν την «Πανσπουδαστική ΚΣ», τη δεύτερη δύναμη πανελλαδικά, το ψηφοδέλτιο με το οποίο συμμετέχουν στις φοιτητικές εκλογές χιλιάδες αγωνιστές φοιτητές, ανάμεσά τους και τα μέλη της ΚΝΕ:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: