Μεγάλο Πεύκο: Τιμωρούν φαντάρο που συμμετείχε στην μεγαλειώδη πορεία του Πολυτεχνείου

Ανατριχίλα προκαλεί η στάση της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, να τιμωρήσει καταδρομέα ο οποίος συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Ανατριχίλα προκαλεί η στάση της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, να τιμωρήσει καταδρομέα ο οποίος συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Αποτελεί απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργεια, για την οποία έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θυμίζει άλλες εποχές. Διώκεται στρατιώτης που υπηρετεί τη θητεία του επειδή συμμετείχε, όπως είχε κάθε δικαίωμα, μαζί με δεκάδες χιλιάδες λαού που τους καταχειροκρότησαν, στην πορεία που τιμά τη μνήμη των νεκρών και όσων αγωνίστηκαν ενάντια στην χούντα, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που συνεχίζουν να δολοφονούν ολόκληρους λαούς.

Αυτό που ενοχλεί, φαίνεται, την κυβέρνηση είναι πως τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”, “Έξω οι ΗΠΑ”, Έξω το ΝΑΤΟ” 48 χρόνια μετά παραμένουν στο επίκεντρο των αγώνων του λαού για ζωή με αξιοπρέπεια και δουλειά με δικαιώματα. Να απεμπλακεί η χώρα από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς που βάζουν τους λαούς στο «στόμα του λύκου», να «ξηλωθούν» οι στρατιωτικές βάσεις που αποτελούν τα ορμητήρια για τις αιματοβαμμένες επεμβάσεις ανά τον κόσμο.

Οι νέοι στρατευμένοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν χάνουν κανένα από τα δικαιώματα που έχουν, όπως να διεκδικούν και να αγωνίζονται.

Αυτονόητη είναι η καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας και η συμπαράστασή μας στον καταδρομέα είναι δεδομένη.

Πηγή: Alt.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: